Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20-30 éves lányoktól kérdezem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30 éves lányoktól kérdezem,hogy mi kell ahhoz,hogy 35-40 éves férfivel kezdjetek kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Elég,ha helyes? Legyen jó autoja,lakása? Stílusa?
2022. máj. 12. 03:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
82%

Nekem harminc felett már messze túl idős lenne egy férfi párkapcsolatra, és mivel a szexkapcsolatok és alkalmik sose érdekeltek, így még ezekre se jöhetne szóba. Röviden: semmivel se tudna levenni a lábamról, keresgéljen a saját korosztályában nyugodtan.

24/L

2022. máj. 12. 11:13
 22/36 anonim ***** válasza:
19%

"Mi a bánatos fasznak nem birtok a saját korosztályotokból válogatni?!"

Az ilyen ostoba sajat korosztalybol valasztas miatt van a sok valas! 0 elettapasztalattal te is csak allj be a hulyek soraba aztan mikor 30-40 evesen egyedul maradsz 1-3 gyerekkel a nyakadon mert o rajon hogy elb...ta az eletet egy vele egykoru hamar oregedo novel majd pisloghatsz!

2022. máj. 12. 11:14
 23/36 anonim ***** válasza:
7%

18. Mondjuk ezt én sem értem. Minden korkülönbséges párkapcsolathoz kell 1 db férfi és 1 db nő képzeld, senki nem kezd bele ilyenbe akarata ellenére.

És attól, hogy neked nem jönnek be az idősebb férfiak miért vetíted ki ezt az összes korodbeli nőre és miért hiszed azt, hogy kizárólag az a jó mindenki másnak is, ami neked?

2022. máj. 12. 11:19
 24/36 anonim ***** válasza:
88%

Az kell, hogy én is 35-40 éves legyek.

Mondjuk miért jönnék össze valakivel, akivel úgyis vége lenne, mert egy mulandó tulajdonságot fetisizál? Semmi értelme elbaszni a húszas éveim egy aberráltra, hogy 30 évesen egyedül maradjak, mert friss pina kell neki társ helyett. Nem adom a fiatalságom fogykosoknak.

2022. máj. 12. 12:43
 25/36 anonim ***** válasza:
12%

24. De nem érted, hogy te most nem minden korodbeli nő nevében beszélsz?

A másik hogy nem, nincs igazad. Nem kizárólag azért jönnek össze emberek mondjuk 5+ év korkülönbséggel, mert az egyik a másik korát fétisizálja.

A nagyszüleim között 10 év volt és 46 évig tartott a házasságuk. Akkor "jöttek össze" amikor papa 30, mama 20 éves volt. És nem falusi parasztok voltak.

Ugyanígy a legjobb barátaim szülei között 8 év van és ők a negyvenes-ötvenes éveikben járnak.

2022. máj. 12. 15:54
 26/36 anonim ***** válasza:
55%

Most vagyok 28, szóval olyan 5-8 év múlva már semmi akadályát nem látom hogy hogy 35-40 éves pasival legyek.

Szóval nekem 5-8 év kellene hozzá.

2022. máj. 12. 16:38
 27/36 anonim ***** válasza:
85%

"elb...ta az eletet egy vele egykoru hamar oregedo novel "

A nő meg egy vele egykorú öregedő pasival, Mucuka.

A fiatal nő meg az egész életét elb.ssza egy vén krapekra.

2022. máj. 12. 17:30
 28/36 anonim ***** válasza:
84%

#25: Nagyszüleid nem jó példa. Nagymamád biztos nem tanítatták, nem volt karrierje, így rékényszerült egy idősebb pasihoz feérjhez menni fiatalon. De hidd el, ha lett volna választása, akkor mást választott volna. Önálló megélhetést, nem mástól való függést.

Szerencsére mi már nem vagyunk rákényszerülve, hogy idősebb pasit válasszunk a pénze miatt.

2022. máj. 12. 17:33
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem is értem, mit gondolnak azok, akik a saját korosztályukat leöregezik, hogy a valóban fiatalok őket mégis miek látják? ELmondom: vén, gusztustalan papáknak, akikkel semmi közös nincs bennünk, máshogy nőttünk fel.
2022. máj. 12. 17:37
 30/36 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom az itteni pedomaciknak hogy állna a szája ha saját lányukat környékezné meg egy korabeli papa :D
2022. máj. 12. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!