Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem hogy nem vagyok elég jó egy lánynak. Mit tegyek?

Találkozik veled nem? Akkor meg? Hol a probléma? Mitől veszed le azt, hogy nem vagy neki elég jó? Szerinted egyáltalán találkozna veled, ha nem lennél neki elég jó? Lehet észre se venne akkor. Erről ennyit
20F

Velünk is hasonló volt a helyzet, én népszerű voltam a fiúk körében, a barátom viszont nem volt "menő pasi". Én nagyon szerettem, imádtam a humorát az eszét, meg úgy ahogy van, de mikor nap mint nap azt hajtogatta, hogy ő nem érdemel meg engem, meg én mennyivel jobb vagyok mint ő, akkor nagyon elegem lett.
Több ilyen ismerősöm van, ahol hasonló a helyzet, és ahol a a fiúnak volt önbizalma és nem érezte kevesebbnek magát a barátnőjénél, ott működött is.

A metroszexuális akárkiket csak azért nem szeretik, mert nem tudnak ők is olyanok lenni, pedig akarnának, a lányok meg nem tudják őket megszerezni maguknak, (előre is elnézést), mert akik ezt az oldalt nézegetik azoknak van valami "kattanásuk"(köztük nekem is XD) kattanás alatt értem én az önbizalomhiánytól a túlsúlyig minden ide tartozó dolgot. (vélt vagy valós dolgot, ami több esetben vélt szerintem mint valós, ami nálam is csak vélt, de nem egyszerű az ellenkezőjét bemagyarázni magamnak). Még valami, ha most feltennél egy kérdést , akkor lehet, hogy a válaszolók 90%a most meg támogatná őket. Ez olyan ezen az oldalon mint az időjárás.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!