Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, (20-30) mik azok a témák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, (20-30) mik azok a témák első randin, ami után egy kellemes beszélgetésnek, tehát egy jó randinak nyugtázzátok a dolgot?

Figyelt kérdés

Illetve, mennyire legyen rámenős a pasi?

Én azt vettem észre, ha első randin, nincs legalább csók, akkor második randi nem lesz.

Tehát nem nyomulok "eléggé".

De hát nem ilyen a stílusom.

2022. máj. 10. 09:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

A külsőt most direkt nem hoztam fel, mivel ismerjük egymást látásból elég régóta. Nem online ismerkedésről van szó. A jelek alapján pedig tetszem neki, persze ő is nekem.

Olyan érzésem volt, hogy ő azt várta, hogy megcsókoljam. Viszont én nem éreztem úgy, hogy ezzel a randival ott tartanánk. Azóta egyszer beszéltünk, elhívtam de nem ért rá munka miatt, azóta meg nem nagyon beszélünk. Elkezdte leépíteni a dolgot.

2022. máj. 10. 11:04
 12/16 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
70%

Jó, a netes beszégletés totálisan más.

Az emberi evolúció nagy kikerülése.

Igen, lassan, apránként meg lehet kedvelni valakit, az alapján amit olvasunk tőle, esetleg szimpi is lehet, ha láttad képen, de nem ugyan olyan, mint amikor élőben ott vagytok, és pl feltűnik hogy idétlenül nevet, nem tetszik az illata, mert igen, ez baromi fontos, stb stb. Ott a helyszínen azért rögtön le fogod vágni, hogy igen vagy nem.

A kérdező meg még mindig randiról beszélt, nem netes ismerkedésről...ami talán Magyarországon egy 10 éves, gyerekcipőben járó valami.

2022. máj. 10. 11:04
 13/16 anonim ***** válasza:
91%
A téma teljesen mindegy szerintem, bármiről lehet jót beszélgetni, a lényeg, hogy megtaláljuk a közös hangot. A férjemmel az első találkozáson (az még ugyan nem randi volt, baráti összejövetelen találkoztunk először, de utána már a következő az volt) nagyon sokat eldumáltunk a kedvenc zenéinkről, zenekarokról, viccelődtünk a közös barátaink kárára, meg úgy egyébként nagy volt az egyetértés közöttünk minden témát illetően. Akkor ott nem volt csók, de azért elég közel kerültünk egymáshoz, szóval érződött a fizikai vonzalom is. Igazából szerintem a csók meg a nyomulás nem lényeg feltétlenül, akkor nincs folytatás, ha nem érzi a lány, hogy valóban van ennek értelme. Ha érezteted vele, hogy tetszik, vonzónak tartod, akkor csóktól függetlenül is lesz következő találkozó (már amennyiben bejössz neki, persze, de ez akkor is feltétel, ha a végén megcsókolod meg végig nyomulsz). Nem kell feltétlenül nyomulni és erőszakosnak lenni, az a másik végletbe is csaphat, és egy amúgy tök jó randit elronthat azzal, hogy azt a benyomást kelti, mintha csak dugni akarnál. Ha te nem vagy ilyen típus, akkor amúgy sem kell magadra erőltetned ezt a szerepet, de azért nem kell visszafogni magad, ha tényleg bejön a lány, mert nőként én egy randin igenis elvárom, hogy érezzem hányadán állunk a vonzalom tekintetében.
2022. máj. 10. 11:15
 14/16 anonim ***** válasza:
89%

Ez az első randis csókos dolog baromság. Nem attól lesz jó. Főleg ha akkor találkoztok először, akkor inkabb gyors is lehet. De azért érezze a csaj h bejön.

Konkrétan így témát nem tudok mondani. Nem csak témától függ, hanem hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon, mennyire jöttök ki, mennyire tudtok elbeszélgetni.

Ha ez 2 embernek a bodobácsok párzása es mindkettejüket érdekli akkor az. Ha a rockzene akkor az. Ha a kaja akkor az. Mindegy.

2022. máj. 10. 11:59
 15/16 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem minden nő más és más. Én nem tartanék azért rossznak / sikertelennek egy randit vagy töketlennek egy pasit, amiért nem csókol meg első randin, és azt sem gondolom, hogy akkor nem tetszenék neki eléggé, ha nem próbálkozik be ezzel.

Ami a témákat illeti... nálam igazából nincs ilyen "bombabiztos" téma... ha nagyon nem jut eszébe az illetőnek valami különlegeseb / leblokkol, akkor utazások, zenei ízlés, filmek, munka / egyetemi-főiskolai szak - ezekkel nem nagyon lehet mellélőni (persze nyilván akkor igen, ha kiderül, hogy gyökeresen mást gondolunk kb. mindenről :D).

Ami nekem személyesen témaként nem nyerő első randin:

- szexuális témák

- jövőtervezés részletesen (nagyvonalakban 2-3. randitól érdemes szerintem, első randin 5éves tervvel előállni, mikor akar házasságot, gyereket, milyen ház legyen milyen kerítéssel stb. elég ijesztő)

- másik pénztárcájában turkálás, anyagiakba nagyon mélyen belemenés

- exek

- "ez miért hülye, az miért gyökér, amaz miért csicska" féle egófényezés

- egészségügyi dolgok részletesen

- piás-drogos meg csajozós sztorik

- szakbarbárkodás... nyilván, ha olyan a munkája meg az érdeklődési köre az illetőnek, amit nem értek, akkor az alapokat szívesen meghallgatom, de félórás kiselőadások ráérnek a későbbi randikon... annál rosszabb nincs, mint amikor valakivel elszalad a ló, és úgy dumál rétegdolgokról baromi hosszan, hogy érezhetően nem érti a másik

2022. máj. 10. 12:00
 16/16 anonim ***** válasza:
csak kérdezz róla, ez a legjobb
2022. máj. 15. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!