Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nézne furcsán, ha köszönnék neki?
Sokszor olvastam már, hogy ha nem ismerem a kiszemelt lányt aki tetszik, csak köszönjek neki, aztán legközelebb beszélgethetünk.
Szerintem ez nem ilyen egyszerű, szóval azt hiszem inkább csak furcsállná, ha egy ismeretlen fiú köszönne neki. Nem azért, mert ez olyan szörnyű dolog lenne, csak egyszerűen szokatlan, és mivel nem ismerjük egymást, joggal érezhetné furcsának.
Szerintetek hogy van ez?
Nem én általában aki tetszik annak köszönök és vissza is szoktak köszönni :D
szal hajrá
Köszönj!! És ha először nem is fog visszaköszönni a meglepetéstől,akkor köszönj másodszor is.
És harmadszorra már meg is szólíthatod.
Köszönj neki persze, de utána ne menj el mellette, hanem ha visszaköszön akkor beszélgessetek. Akkor furcsán nézhetne ha köszönsz és elhúzod a csíkot :)
15/f Sok sikert!
Ha 30 évvel ezelőtt az a fiú köszönt volna-------most más lenne az életem.Nem rég derült ki,hogy szerelmes volt belém.És én is belé.De egyikünk sem merte megtenni az első lépést.
Köszönj nyugodtan és mosolyogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!