Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti összejönnétek olyan pasival, akiről azt mondták, hogy fizetős nőkhöz jár?
Nincs pénze megcsináltatni a kocsiját = k*rvázik?
Akkor én is k*rvázok. 😂
+ Méghogy a férfiak nem pletykások és intrikáznak...
Az a "jó barát" féltékeny, és aljas ocsmány módon próbál elijeszteni a másik sráctól.
"Megkérdezném tőle, hogy igaz-e. Amennyiben igaz, akkor én nem járnék vele."
Hát ha tőlem ilyet kérdezne a randipartnerem, különös ha még azt is elmondaná, hogy egy másik srác állít ilyeneket rólam azért, mert nincs pénzem megcsináltatni a kocsimat...na akkor tuti, hogy én sem járnék a lánnyal.
Hatossal teljesen egyetértek, engem ezzel a nő elüldözne. Ez a "nincs pénzem megcsináltatni a kocsit" pedig nettó megalázás, senkinek semmi köze hozzá, a krvás vonalat már nem is említve, ami EBBŐL lett levonva...
Tedd takarékra a "havert", csak el akarja marni tőled a másikat, mert ő nem kaphat meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!