Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fizetős a badoo?
Én már két éve töltöttem le és nem fizetős, mindent meg tudok nézni alapból prémiumot mutat.
Ma pedig regisztráltam egy barátom és neki csak fizetős opciót mutat, fizetős opció nélkül senkinek sem tud írni.
Valaki tapasztalta még ezt?
Badoo-val és a hozzá hasonlóval vigyázni kell. Ha egyszer fizettél bankkártáyval vagy mással, akkor utána automatikusan vonja az előfizetés lejártával ismételten az összeget, ha a porfilodba nem állítottad le, hogy nem szeretnéd a megújjítást.
Ettől függetlenül szerintem baromi drága és abszolút nem éri meg.
Ha android akkor a play áruház előfizetéseknél legegyszerűbb az előfizetést megszüntetni.
Amúgy meg az ilyen appoknál van, hogy support is kell, ha az appon keresztül szeretnéd megszüntetni.
4-es vagyok.
Sajnos már nem emlékszem rá, hogy hol kell letiltani a további előfizetést, mivel az ára miatt elég régóta nem vagyok fent. Nézd meg a beállításokban biztos ott van az előfizetéssel kapcsolatos dolgok. A lényeg az, hogy a megújítás legyen deaktíválva és többet nem vonja le az összeget.
Amúgy erről itt olvashatsz, hogy hogyan lehet beállítani, illetve letiltani: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!