Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért fizetős a badoo?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fizetős a badoo?

Figyelt kérdés

Én már két éve töltöttem le és nem fizetős, mindent meg tudok nézni alapból prémiumot mutat.

Ma pedig regisztráltam egy barátom és neki csak fizetős opciót mutat, fizetős opció nélkül senkinek sem tud írni.

Valaki tapasztalta még ezt?

2022. jan. 4. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Ha prémiumot mutat akkor lehet, hogy az is. Hozzám jöttek már ismerősök, hogy "miért drágább 7ezerrel az előfizetés a telefonra" aztáb a badoo ott virított a tételek között. Alattomos pénzlehúzás az egész.
2022. jan. 4. 21:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán semmilyen összeget nem vont le a kártyámról, meg sem adtam az adatait
2022. jan. 4. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy éve vagyok ott és nekem sem enged match nélkül kb semmit
2022. jan. 4. 21:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Badoo-val és a hozzá hasonlóval vigyázni kell. Ha egyszer fizettél bankkártáyval vagy mással, akkor utána automatikusan vonja az előfizetés lejártával ismételten az összeget, ha a porfilodba nem állítottad le, hogy nem szeretnéd a megújjítást.

Ettől függetlenül szerintem baromi drága és abszolút nem éri meg.

2022. jan. 4. 21:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem állítottuk be, esetleg abban nem tudsz segíteni hogyan kell belállítani, hogy többször ne vonja le?
2022. jan. 4. 22:37
 6/9 anonim válasza:

Ha android akkor a play áruház előfizetéseknél legegyszerűbb az előfizetést megszüntetni.

Amúgy meg az ilyen appoknál van, hogy support is kell, ha az appon keresztül szeretnéd megszüntetni.

2022. jan. 4. 23:07
 7/9 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Sajnos már nem emlékszem rá, hogy hol kell letiltani a további előfizetést, mivel az ára miatt elég régóta nem vagyok fent. Nézd meg a beállításokban biztos ott van az előfizetéssel kapcsolatos dolgok. A lényeg az, hogy a megújítás legyen deaktíválva és többet nem vonja le az összeget.

Amúgy erről itt olvashatsz, hogy hogyan lehet beállítani, illetve letiltani: [link]

2022. jan. 4. 23:21
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Hogy az oldal üzemeltetőinek legyen jövedelme és ne haljanak éhen és fizessék a számlákat meg eltarthassák a családjukat. Röviden ezért mint ahogyan minden társkereső oldal fizetős. Ingyenesről még nem hallottam!
2022. jan. 16. 14:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
legrosszabb azaz egészben hogy mi a pénzünkért cserébe semmit nem kapunk. Én hiába fizettem elő nem lett tőle barátnőm se feleségem! Szerintem nem éri meg ahogy az előbb írtam az oldal üzemeltetői járnak ebből csak jól!
2022. jan. 16. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!