Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új sláger szerintetek is az informatikus pasi a nők körében?
Ugye pár éve már mindenki tudja hogy rohadt jól keresnek. A nők is kiszagolták ezt, sok nő már célzottan keres informatikus pasit.
F/31
egy infos oasim se volt.
Valamiert en csak nyomi dagadt béna alacsony ronda infosakat ismerek csak. Meg olyat aki ugyan helyes, de a nője háta mögött társkeresőzik es irto s.eggfej is egyszerre. Azaz lenézi a nőket mintha ő lenne az isten.
"Meg olyat aki ugyan helyes, de a nője háta mögött társkeresőzik"
Mégis vele van, érdekes nem? A pénze azért finom?
Nem.
Egyik haverom informatikus, egyszer elhívott egy társaságba, ahol az egykori IT-s évfolyamtársai voltak, hát azok elég érdekes arcok voltak, a többségüknek nem volt nője.
Nem keresnek rohadt jól feltétlenül.
Szakmabeli vagyok, nekem azért preferenciám az informatikus, mert én is az vagyok.
De ilyen idióta téveszméim nincsenek. Nagyon sok dologgal nem lehet jól keresni ebben a szakmában. Én legalábbis 500 bruttó alatt nem neveznék jónak semmit.
Már kb. 15 éve "sláger".
Amúgy a villamosmérnök pl. slágerebb. Mondjuk kutatás fejlesztésben dolgozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!