Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, milyen számotokra az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, milyen számotokra az ideális nő?

Figyelt kérdés

Kinézetre, öltözéke, viselkedése, felfogása, karrierje?

24/N

2022. ápr. 27. 11:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
36%

Szőke vagy fekete félhosszú haj, magas, sportos alkat(ha én teszek a külsőmért a páromtól ugyanezt elvárom). Sportos-elegáns átmenet öltözékben.

Legyen megértő, mosolygós és életrevaló, kitartó és ambíciózus, ne a kifogásokat keresse. Inkább karrierista legyen mint családcentrikus.

Nagyon örülnék ha valami műszaki területen dolgozna(autóipar, IT, energetika, elektronika, gépipar), nem tipikus női munkát csinálna. Nem tudom miért, ez valamiért piszok vonzó.

2022. ápr. 27. 12:59
 12/28 anonim ***** válasza:
14%
Formás, csinosan, de szolidan öltözik, intelligens, szerény, kedves, van humora, karrier mindegy és úgy sz.pik, mintha az élete múlna rajta, persze megkapja a "megtorlást" is 😀
2022. ápr. 27. 13:08
 13/28 anonim ***** válasza:
83%

"hosszú szemfogak"

Ezt pont belőled nem néztem ki.

2022. ápr. 27. 13:19
 14/28 anonim ***** válasza:
26%

Barna haj és szem, telt.

Nőies öltözködés, semmiesetre sem a ma divatos csöves rongyos ruházat.

Jószívű, lehet visszafogott is

Realista álmodozó🙂

Nem bánnám ha egy könnyű egyszerű munkája lenne.

2022. ápr. 27. 13:25
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Nőnek persze csak semmi megerőltető, mert ha fáradt, nem etetni meg szopikázni. :((((
2022. ápr. 27. 13:27
 16/28 anonim ***** válasza:
55%

Edricus:

IQ szint... Most poénból toltam egy tesztet. Szerinted mennyi értelme van az egész IQ szinttel dobálózásnak, ha még én is mint fődinka nyomok egy 124 pontot chillbe? :D

[link]

Amúgy a kérdésre a válaszom. Legyünk kompatibilisek, legyen meg az az egymásra nézős, másiknak már leesős tekintet köztünk. :) Passzoljunk, na! No meg nálam sokkal fontosabb az érzelmi/szellemi kombó! Ja, meg fogadja el, hogy van egy cicám! :P

Felszínes tényezők, ha falhoz állítanak, hogy most akkor 'lesortüzelnek, akkor sincs effektív ideálom. Valami fogjon meg, 'mittomén! :D

Ps: Nem baj, ha befér az állam alá (185 cm magas vagyok), mert imádok ölelni! :)))

2022. ápr. 27. 13:38
 17/28 anonim ***** válasza:
30%

Legyen nálam alacsonyabb (186cm alatt).

Barna haj, barna szem, sportos alkat, formás fenék.

Introvertált, okos, ambíciózus, akarjon családot.

Karrierben valamilyen reálbeállítottságú értelmiségi, pl. biológus, vegyész, mérnök, tanár.

2022. ápr. 27. 13:42
 18/28 anonim ***** válasza:
28%

Számomra az ideális:

24 éves.

és 11:58-kor írt ki egy kérdést a gyakorira a felnőtt párkapcsolatok kategóriába.

Ő életem szerelme aki nélkül nem tudok élni!

2022. ápr. 27. 14:07
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

13.

Ebből következtethető valami negatívum, amiről nem tudok? Csak olyan szinten gondolom, mint ahogy kb. nekem is van, szóval egy picivel hosszabb legyen, mint a többi, de azért érezhetően, sok embernek van úgy, hogy szinte egyforma mind, és az valahogy kevésbé szép, meg gyerekként vonzottak a vámpírok (az akkoriak, bőven a gagyi tvájlájt meg a többi hülyeség előtti időszak, de érdekes világ is volt, amikor haverokkal démont idéztünk 7 évesen, meg olyan horror-sztroikat találtunk ki, amitől "Mr.Nagymenő" gyerek nem mert elaludni, aztán bejött az anyja panaszkodni, kaptunk is egy osztályfőnöki intőt). De ez olyasmi, mint egy sima érme meg egy UNC érme közötti különbség, a sima érme is teljesen rendben van, de az UNC még egy picit jobb.

Persze ez csak fantasy, az élet meg az élet. De legalább minden éjjel lehet álmodni valami érdekeset.

2022. ápr. 27. 14:15
 20/28 anonim ***** válasza:
14%
Nagy mell, nagy segg, karcsú test. Ez van ezt szeretem. De alig van ilyen. Vagy aki legalább próbálkozik és push uppolja.
2022. ápr. 27. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!