Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol szokás jelenleg ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol szokás jelenleg ismerkedni?

Figyelt kérdés
4 éve nem randiztam és nem volt senki az életemben, így az az igazság, hogy nem tudom hol szokás ismerkedni. Nálam az internetes társkeresők a munkám miatt és mert nem egy egyéjszakás kalandra vágyom, így nem jöhet szóba.

2022. ápr. 25. 19:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Itt
2022. ápr. 25. 19:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért,mi a munkád?
2022. ápr. 25. 19:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs olyan, hogy szokás, mindenhol van lehetőség párt találni. Minél több helyen próbálkozol, annál nagyobb eséllyel jön össze.
2022. ápr. 25. 19:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Internetes társakereső nem zárja ki a hosszútávú kapcsolatot, amúgy meg akármilyen közösségi térben működhet. Éjszakai élet, buli, kocsma előnyben van. A legjobb, ha van egy jó baráti társaságod, azokon keresztül könnyebb embereket megismerni, ha idegenekhez mész oda, azt nem minding veszik jól
2022. ápr. 25. 19:29
 5/11 anonim ***** válasza:
61%

Most az a kérdés, hogy hol lehet ismerkedni, vagy az, hogy hol lehet randizni?

Ismerkedni bárhol lehet, de randira érdemes egy olyan helyet választani, ahol nincs külső zavaró tényező.

Ahogy fentebb is írták, ismerkedésnél előnyös, ha nem egyedül próbálkozol, viszont randinál már kényelmetlen ha ott vannak a haverok is... :,D

2022. ápr. 25. 19:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Neten. nés még a 60 éves özvegy utcabeli ismerősöm is, mind neten talált párra.

Csak hát, halászni kell a zavarosban :))

2022. ápr. 25. 20:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a munka, ami kizárja az internetes társkeresést, de buliban részegen nyomulást nem? 😂
2022. ápr. 25. 20:17
 8/11 anonim ***** válasza:
7 :D igaz én is épp erre gondoltam.
2022. ápr. 25. 20:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A honvédségnél dolgozom, de még ott sem tiltják a társkeresőzést. Nyugodtan ismerkedhetsz online, csak ne tegyél fel egyenruhás képet és ne add meg a konkrét alakulatid nevét.
2022. ápr. 25. 21:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Sehol. Post-kovid van, orbáni diktatúra, gazdasági hanyatlás, háború és depresszió. Akik meg ismerkednek azok örüljenek egymásnak, az ilyen cudar időkben is vannak emberek, akiknek van pénzük, szépek, fiatalok, boldogok. A többi meg mehet a levesbe.
2022. ápr. 26. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!