Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság hol szokás ismerkedni?
4.
" hogy ne szaporodjunk túl."
Mármint, hogy a fejlettebb országok ne szaporodjanak túl, mivel India és Afrika azért szépen hozza a számokat - egyetlen probléma, hogy ezeken a helyeken már most is mérhetetlen a szegénység.
Ötöske, látom hiányoztál hetedikben a biológiaóráról. Tudod a virágok és a méhek...
.
Én a boltokban szoktam az eladókkal, ahova járok... néha érzem, hogy rám kattan valamelyik, elkezdek nyomulni, de valahogy sose lesz belőle semmi. Teljesen változatos dolgok miatt nem, gyakran rájövök, hogy teljesen hülye és nincs benne empátia.
Társkeresőket időrablónak érzem, és adatrablónak. Meg aztán eleve a kapcsolataimat is jobban szeretem AFK élni, és több varázsa van a csajozásnak az utcán... de többnyire sikertelen. Talán csak öreg vagyok így negyven körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!