Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen korosztalyban erdemes kereselgelnem, ha a tudomany, komolyzene erdekel es hasonlo beallitottsagu ferfit szeretnek?
Ez nem korosztály, hanem az személyfüggő.
A tudomány egy bizonyos szemszögből sok embert érdekel, de mennek bele mélyebben. A tudományos-ismeretterjesztő Magyarországon nincsenek ott a sikerlistákon.
A komolyzene meg olyan dolog, hogy az komoly embert feltételez.
Jómagam eléggé tág érdeklődésű ember vagyok. Én szeretem a tudományt, több ismeretterjesztő könyvem is van, olvastam Stephen Hawking, Richard Dawkins, Brian Cox, John Gribbin, Adam Rutherford műveit, és érdekel valamilyen szinten komolyzene is. A Moonloght szonáta az egyik kedvencem Beethoven-től.
Kedves Kérdező!
Az előttem szólók egészen jól nyilatkoztak. Igazàból ehhez én sem tudnék többet írni.
Viszont... a soraidból az jön le, h. inkább a kapcsolat felvétellel lehet gondod. Persze... mindkét fél részéről is, akár. Mert embert talàlni, aki képes lenne veled egy húron pendülni... azt nem olyan nehéz. De valahogyan kapcsolatba lèpni vele... ismerkedni, hogy ne legyél tolakodó és rámenős, avagy épp az ellenkezője: szende, nyüzüge bátortalan, önmagát alulértèkelő ... az már sokkal inkàbb szokott problémás lenni.
Èn legalábbis ezt veszem észre, immár ~60 év távlatából. Az ismerkedés megy nehezen. A kezdő lépés.(Anno magam is átéltem! Innen tudom.) Ám ez valamennyire érthető is. Ebben a mai, rohanó világban.
Egyetlen ötletem: légy asszertív... és legyél mindig őszinte, de mindig mindenben tarts mértéket.
És... ne fèlj attól, ha kudarcot vall a másik, avagy éppen te. Próbálkozni kell, s többször is, csak mindig egy picit másképpen. Vagyis... NE ragaszkodj mindig ugyanazon gondolataidhoz, szóhasználatodhoz, tetteidhez. És ne add fel egykönnyen...
Azt meg felejtsd el, hogy "próbàlkozzon a kutya!" - Ez így, ebben formában NEM igaz.
(Még Edison is több százszor próbálkozott a villanykörtével, mire sikerült neki feltalálni azt a példányt, ami nem csak pár órán át volt képes világítani!)
Erre gondolj... s kitartás!
Az ERŐ legyen veled!
40 éves kor alatt semmiképp.
Fiatalabb koromban kb ki lehetett volna üldözni a klasszikus zenékkel a világból, nem érdekelt a politika, úgy ampakk semmilyen tudomány, legfeljebb a bárgyú autószerelgetések.
Na azóta teljesen átfordultam humánba, túl sok közöm már a régi énemhez nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!