Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék arra tudatosan figyelni randin,hogy ne beszéljek olyan sokat egyhuzamban?Érdemes egyáltalán ezen változtatni?
Az a helyzet, hogy többedszer kapom azt a visszajelzést, hogy túl sokat beszélek egyhuzamban,és nem igazán hasonlít egy dialógusra a randi.
Még csak nem is arról van szó,h ne hagynám a lányt szóhoz jutni,mert szoktam kérdezgetni, meg én is végighallgatom ha mond valamit. Csak ilyen vagyok, hogy hosszabb,összetettebb gondolatmeneteken megyek végig és az néha soknak tűnik egyhuzamban mire végigmondom. Mindig elmondják, hogy nagyon intelligens vagyok, de túlságosan belemerülök néha egy-egy gondolatmenetbe.
Nem tudom, érdemes e egyáltalán ezen változtatni, mert ha ezen kezdek agyalni akkor meg gondolom elég görcsös lesz a beszélgetés,meg nem leszek önazonos, ha vissza kell fognom magam.
Leginkább az olyan lányok társaságát kedvelem, akik szintén szeretik így kifejteni a dolgokat és szívesen végighallgatom az ő gondolatmenetüket is.
De utáltam mindig is az ilyen embereket.
Volt pár ilyen randim, mindig az is volt az utolsó.
Beszélgetni vagyok ott a, nem azért hogy unatkozva üljek és a másikat hallgassam:)
Szerintem kaptál már elég visszajelzést ahhoz, hogy változtass
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!