Hány napot lehet egyhuzamban ledolgoztatni? Neked mennyi
volt a legtöbb?
Figyelt kérdés
Rólam most tíz napot akarnak lehúzni. Ez nagyon sok. Nem tudom, hogy gondolják, hogy tíz napon át folyamatosan lehet jól teljesíteni kb érdemi pihenő nélkül!
Hogy lehet ezt bírni?
2022. ápr. 2. 23:37
1/8 anonim válasza:
A férjem építésvezető, 21 nap munka után szokott eljönni hétvégézni egyet.
De ha nálatok ez nem megszokott, állj ki magadért.
2022. ápr. 2. 23:49
2/8 anonim válasza:
Idegenforgalomban lehúztam már 3 hónapot is úgy, hogy reggeltől estig (néha éjszakáig) dolgoztam minden nap, és egyszer küldtek haza 2 napra.
2022. ápr. 3. 01:22
3/8 anonim válasza:
Most még nem érzed, de egyszer vissza fog köszönni, hogy kizsigereled magad. Törvény írja elő az 5 napos munkahetet. Lehet túlóráztatni, helyettesíttetni pluszpénzért, de folyamatos két hetet, hónapokat dolgoztatni nem.
Amúgy nagyon káros az egészségre.
2022. ápr. 3. 03:36
4/8 anonim válasza:
Hosszú hónapokig jártam úgy 3 műszakba hogy hétköznap, aztán szombaton adott hét műszakja szerint, majd vasárnap a következő hét műszakja szerint, ez azt jelentette volt hogy szombat éjjel 11-kor hazaértem, 4 órakor pedig mentem délelőttre. De úgy is hogy éjszakásból hazaértem 7 körül, aludtam picit, aztán mentem 2-re délutánosba. Nagyon fiatal voltam de akkor úgy éreztem bírom. Hosszú hónapokig csináltam, nagyon kellett a pénz, senki sem dolgozott rajtam kívül a családban.
2022. ápr. 3. 06:22
5/8 A kérdező kommentje:
Szóval, ha pár birka engedi, meglehet csinálni az összessel. Nem tervezek huzamos ideig itt dolgozni. Az egészségemet pedig nem fogom egyetlen fos munkahelyért sem kockáztatni. Ez a munka rovására fog menni, mert besétálok ugyan, de nyilván nem fogom agyon hajtani magam, tartalékolni kell az energiát. Több munkanap, lájtosabb munka. Illetékes hatóságoknak jelezni fogom, hogy nézzen a cég körmére. És ha ez többször előfordul, felmondok.
2022. ápr. 3. 09:32
6/8 anonim válasza:
5
Az én férjem nem is 300-at keres, ha 21 napot dolgozik 12 órában.
Ezt csakis a pénzért éri meg csinálni. Ha valakinek az xar, mégis bevállalja, akkor vagy nagyon csóró, esetleg nem vennék fel máshova, vagy pedig gyáva felmondani.
2022. ápr. 3. 09:37
7/8 anonim válasza:
Ausztriában tavaly 13 napot egyben.
2022. ápr. 3. 11:14
8/8 anonim válasza:
Egyik ismerősöm egyszer 7+5 napot dolgozott volna, de 7+3 napot dolgozott végül, mert nem bírta idegileg, ami érthető.
Mivel egyben 6 napot dolgozhat le az ember, ezért valamit bűvészkedzek a beójával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!