Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi randin azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi randin azt mondja, hogy ő szereti csak tárgyként kezelni a nőket, az mit jelent?

Figyelt kérdés

Tudom tőle kellett volna kérdezni, de annyira leblokkoltam, hogy nem tudtam mit mondani. Utána meg gyorsan témát váltott. És már nem tudtam.

Mert amúgy nagyon kedves volt végig velem és jól is éreztem magam vele csak ez az egy kijelentéssel nem tudok mit kezdeni.

2022. ápr. 21. 06:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
A csávó nem ember, hanem egy tárgy. Benned is a tárgyat fogja látni, de két tárgy nem adhat egymásnak boldogságot.
2022. ápr. 21. 13:22
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
A tárgy ott van a polcon, valamikor előveszik, valamikor le se sz@rják, néha leporolják. Ha pedig nem kell, akkor megy a szemétbe. Erre számíthatsz!
2022. ápr. 21. 13:25
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért az ilyen típusú férfiak vonzanak? Ezek az igényeid, hogy tárgyként kezeljenek? Nagyon gyorsan rakd rendbe magad lelkileg, különben egy pszichó áldozata leszel.
2022. ápr. 21. 13:29
 24/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem, nem az az igények, hogy tárgyként kezeljenek, ezt mégis miből szűrted le?

Akik meg hülyéznek, nekem még sose mondtak ilyet, hogy tárgynak néznének. Elnézést, hogy meg mertem kérdezni.

2022. ápr. 21. 14:42
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Nézzél már magadba! Fel se kéne tenned ezt a kérdést! Azt mondta tárgyként kezeli a nőket! Hisz ő mondta! Miért gondolnád, hogy veled másként viselkedne? Kapjál már észbe!
2022. ápr. 21. 15:03
 26/31 A kérdező kommentje:
Jól van felfogtam, meg lehet nyugodni.
2022. ápr. 21. 15:17
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

A te bajod lesz, nem az enyém. Ha pórul jársz, vess magadra!

Feltetted a kérdést, a többség válaszolt, a többit te intézed.

2022. ápr. 21. 18:39
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
24# Nem baj hogy megkérdezed, csak olyan butaságot, ami tök egyértelmű lenne. Gondolom nem tizenéves fruska vagy, ha igen, akkor bocs!
2022. ápr. 21. 18:42
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
Neked meg észhez lehet térni.
2022. ápr. 21. 18:43
 30/31 anonim ***** válasza:
0%

"De közben meg olyan kedves volt..."

Egy kedvességtől hanyatt esel? Velem is kedvesek, mégsem az összessel kötöm össze az életem. Azt nézd meg, hogyan viselkedik veled hosszútávon.

De az ilyenre inkább ne legyél kíváncsi.

Nem igaz, hogy nem tudsz egy normális gondolkodású srácot találni, aki nem tárgyként kezel.

2022. ápr. 21. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!