Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Várjam a hívását vagy már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjam a hívását vagy már nem érdemes?

Figyelt kérdés

Augusztus végén ismertük meg egymást. Csók, számcsere stb...(Úgy váltunk el, hogy mindenképpen találkozunk még.) Sajnos még sem tökéletes a dolog, mert én agusztus végén elmentem 2 hétre nyaralni, majd azon a napon mikor visszajöttem ő ment el egy hétre... Mielőtt elutazott cheteltünk még.Ez volt múlt hét kedden.

Vasárnap írtam neki egy sms t, h h érzi magát és, hogy én már otthon vagyok, ha akar meglátogathat...Azóta semmi hír felőle...Holnap jön vissza..

Szerintetek van még esélye, h lesz köztünk vmi??

L21

2010. szept. 15. 21:45
 1/8 Kamuuu ***** válasza:
Hívd fel mér az sms?:O:D
2010. szept. 15. 21:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Amerikába kicsit drága lett volna...meg ő a pasi...
2010. szept. 15. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:

'Meg ő a pasi'

Fizetjük az árát :D

Holnap jön haza... a kérdésben benne van a válasz. 3 hétig vártál rá és az utolsó napon adnád fel?...

Ha hazaért hívd fel és kiderül mizújs.

2010. szept. 16. 06:13
 4/8 A kérdező kommentje:

És mit ondjak neki?? " Helló írtam smst? Megkaptad?? Mizújs?"

Olyan rosszul hangzik...

2010. szept. 17. 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Mit mondjál neki? Inkább semmit és menj játszani a babáiddal! Semmi szüksége rád. (Meg ez a "de hát ő a pasi" szöveg is gáz.)
2010. szept. 17. 12:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Már felhívtam, ha érdekel, de nem vette fel!
2010. szept. 17. 12:05
 7/8 anonim ***** válasza:
ha jól értem, még kint van Amerikában. én ált. (mondjuk nő vagyok) nem viszem magammal sehová nyaraláskor a telcsit, meg nagyon nem is veszem fel, hiszen elvileg az mindkettőnknek sokba kerül. gondolom nagyjából tudod, mikor ér haza, figyeld cseten, és várj még picit türelmesen. simán elképzelhető, hogyha hazaér, kis pihenés után fog keresni!
2010. szept. 17. 13:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát nem hívott vissza, se nem keresett, pedig ma is elég intenzíven facebook-ozott....
2010. szept. 18. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!