Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy találkozó után már iszonyatosan hiányzik. Ez lenne a szerelem első látásra?
En vagyok a lany, o a fiu.irogattt an napokban,de mostanaban egyikunk se volt Pesten, igy nem talalkoztunk...
Imadnek vele talalkozni,es ugy atolelnem.....
Sajnos akkor en odavagyok erte, mint lany..ez igy mar nem is jo..ugye?
Emlitette talalkozot tobbszor is,meg szorgosan irogatott, szerintem o is kedvel engem...De nekem o nagyon nagyon hianyzik
"Sajnos akkor en odavagyok erte, mint lany..ez igy mar nem is jo..ugye?"
Azt hiszem ez a kérdésed. Szóval találtál valakit, akiért odavagy, de amúgy szerinted ő is kedvel téged. Szóval rendbe megy minden, és te ezen problémázol. Mi van most az emberekkel, egyel utánad is azon problémázik valaki, hogy minden csodás...
Igen, problema
Mert ha a lany jobban odavan a fiuert, annak jo vege ugysem lesz. Es en mar most odavagyok erte,egy talalkozo utan
1-es vagyok
Lehet magamból indulok ki, de ez miért is baj? Mert a férfiak, bocs fiúk úgyis kihasználják a lányokat? Mindenki kivétel nélkül játszmázik? Vagy miért?
29/F
Érdemes lett volna tini kategóriába írni a kérdésed.
"Sajnos akkor en odavagyok erte, mint lany..ez igy mar nem is jo..ugye?"
Nincs ezzel semmi baj, viszont ébresztő! Egyszer találkoztál vele, alig ismered, nem szabad ilyen hamar valakit közel engedni, mert kihasználhatnak és rengeteg csúnya csalódásban lesz részed! Az első szerelem mindenkinek ilyen, légy óvatos!
Egyebkent nem alaptalan a kerdesem...
O irogatott folymatosan az elmult napokban. Utobbi egy ket napban mar nem. En ma irtam neki, es mar hosszu orak ota sem vaalszolt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!