Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek érte, h több fiú haverom legyen? (:
14 éves vagyok, és még sosem jártam senkivel... Nagyon sokan mondták már h nagyon szép vagyok meg ilyenek, de nincs bennem túúúl sok öönbizalom..:/
Fiú barátaim vannak, de nem olyan sok, pedig laza csaj vagyok, szeretek öltözködni is meg minden... De vhogy nem tudok olyan laza lenni mint mondjuk a barátnőm, aki simán odamegy a suliban bármelyik jó pasihoz (ha nem is ismeri) csak úgy 'dumcsizni'... És nem nézik tolakodónak vagy ilyenek: O
De úgy érzem ha én ilyet csinálnék nem lenne jó vége...:/
Akkor kezdtem el ezen gondolkodni, mikor facebookon csináltam egy olyan képet, amin a kezemben tartok egy szívet, majd elkezdtem bejelölgetni rajta a barátaimat... És úúgy 40 ember közt kábé 7-8 fiú van... :/
Hogy lehetnék kicsit nyitottam a srácokkal?:DD Nem akarok ribisedni se azért, de sztem értitek mire gondolok...(:
Előre is nagyon köszi (;
xDDD
nem akarok én 100at, csak azt, h fiúkkal is tudjak hasonlóan 'felszabadult' lenni mint a barátnőimmel :DD
a kérdéseket én teszem fel, úgyh nem válaszolok.. xD
Ha gondolod én barátkozok veled:)
Nekem meg lány barátaim nincsenek.
20f
Én nem barátkozni, hanem járni akarok veled, márha jól nézel ki^^
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!