Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mit kerestek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit kerestek egy férfiban? Mi az ami fontos nektek a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 16. 08:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%

Egy férfi nekem akkor tetszik, ha kedves, önmagát adja,intelligens, figyelmes és humoros.

Fontos egy kapcsolatban az összehang (lelkileg és testileg egyaránt), valamint a kommunikáció.

Röviden ennyi.

24/N

2022. ápr. 16. 08:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok: külsővel kapcsolatban ne is küldjetek több privátot, mert az már túl egyéni ízlés kérdése, ezt el kell fogadni.
2022. ápr. 16. 09:10
 3/17 anonim válasza:
100%

Őszinteség, elkötelezettség a kapcsolat iránt (jóban-rosszban), megbízhatóság, humor, empátia, kapcsolati kommunikáció, megoldáskereső hozzáállás, nyitottság a saját sérülések feltárására probléma esetén, képesség és szándék a párkapcsolat mentésére, ha úgy adódik.

Az ego és a macsó férfi hozzáállás rombol!

2022. ápr. 16. 09:14
 4/17 anonim ***** válasza:
10%
Lefordítom az 1-es leányzó írását: nagyjából mindegy hogy néz ki, de amikor elvisz nyaralni, moziba, stb. legalább legyen annyi kémia, hogy ne néma csendben üljenek.
2022. ápr. 16. 09:21
 5/17 anonim ***** válasza:
14%

2. Hölgy írásából adódóan szerintem ő maga se tudja mit akar, itt csak felsorolta az eddigi párkapcsolatait, hogy mik nem voltak meg és miért szakítottak.

Következő hölgy válaszát várjuk!

2022. ápr. 16. 09:24
 6/17 anonim ***** válasza:
23%
Miért van az, hogy ha elvárásokról van szó, akkor a többség leír valami tündérmesébe illő cukiságot, de a valóságban ennél jóval felszínesebb dolgok a döntőek?
2022. ápr. 16. 09:34
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Ti aztán eléggé megkeseredettek lehettek :D
2022. ápr. 16. 09:40
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
6: szerintem az ismerkedés alapból elég felszínes, idő kell, amíg kiismered a másikat. Szóval összejössz valakivel, aztán ha valójában nem olyan, mint mutatta magát, lelépsz. Az 1-es válasz beleillik ebbe a képbe.
2022. ápr. 16. 09:44
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
#8: Persze, de ennyire nincsenek képben az emberek a reális igényeikkel? Igazából pont az a fura, hogy sokan nem lelépnek, hanem ott hagyják őket. Rengeteg olyan ismerősöm van, aki nagyon szépen előad egy listát, hogy milyen társra vágyik, aztán összejön egy teljesen másmilyennel és végül koppan.
2022. ápr. 16. 09:45
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ha már így betámadtatok; nem volt meg az összhang a kapcsolataimban, de ezt nyilván előre nem tudhadtuk. És akkor mi van?

Amiket leírtam alap dolgok és a lányok nagy részének ezek a tulajdonságok jönnek be. A többi tulajdonság, érdeklődés, az igények menet közben derülnek ki.

És nem, nem kell eltartani meg nyaralni vinni, ezeket megoldom saját magamnak.

2022. ápr. 16. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!