Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit kerestek egy férfiban? Mi az ami fontos nektek a kapcsolatban?
Egy férfi nekem akkor tetszik, ha kedves, önmagát adja,intelligens, figyelmes és humoros.
Fontos egy kapcsolatban az összehang (lelkileg és testileg egyaránt), valamint a kommunikáció.
Röviden ennyi.
24/N
Őszinteség, elkötelezettség a kapcsolat iránt (jóban-rosszban), megbízhatóság, humor, empátia, kapcsolati kommunikáció, megoldáskereső hozzáállás, nyitottság a saját sérülések feltárására probléma esetén, képesség és szándék a párkapcsolat mentésére, ha úgy adódik.
Az ego és a macsó férfi hozzáállás rombol!
2. Hölgy írásából adódóan szerintem ő maga se tudja mit akar, itt csak felsorolta az eddigi párkapcsolatait, hogy mik nem voltak meg és miért szakítottak.
Következő hölgy válaszát várjuk!
Nos, ha már így betámadtatok; nem volt meg az összhang a kapcsolataimban, de ezt nyilván előre nem tudhadtuk. És akkor mi van?
Amiket leírtam alap dolgok és a lányok nagy részének ezek a tulajdonságok jönnek be. A többi tulajdonság, érdeklődés, az igények menet közben derülnek ki.
És nem, nem kell eltartani meg nyaralni vinni, ezeket megoldom saját magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!