Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így bevágódhatnék a kiszemelt lánynál?
hhhát, sztem a "leverem a székről" nem igazán jó ötlet, lehet, hogy bejön, de ált. a lányok azért nem igazán szeretik az erőszakot, ezenkívül lehet, hogy a srác erősebb nálad, aztán ha balhéztok, a buszsofőr leszállít...az gáz
jobb, ha udvariasan, szép, válogatott szókinccsel (nem ironikusan értem) megmondod a véleményed a gyereknek
vagy te leülsz gyanútlanul, aztán észreveszed a lányt, és udvariasan átadod a helyed, aztán ottmaradsz és szóba elegyedsz vele
a lényeg a figyelmesség benne, az erőszak nem kell, így észreveteted magad a lánnyal, meg azt is, hogy te észrevetted őt
Horcsog!
Én a reggeli buszokon egy idősnek adnám át ultoljára a helyemet. Vén szemét nyugdíjasok nem ráérnének 1 órával később elindulni és akkor nem lenne akkora tömeg...
Hú, ha egy pasi valakit leverne a székről, nem hogy hozzá se szólnék, de azt hiszem, tudomást se vennék róla. Azzal, hogy miattam tette, ráadásul engem hoz (nagyon) kellemetlen helyzetbe.
A lányok nem bírják az erőszakot. Az fog eszükbe jutni, hogy ha mondjuk nem jó a vacsora, akkor is így oldod meg?
Inkább mutatkozz be neki, és kezdj el értelmesen beszélgetni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!