Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szerelmes vagyok de adódnak pár bonyodalmak?
"adódik pár bonyodalom" - helyesen magyarul
Próbáld meg megszerezni a pasit, persze megtartva a női öntudatodat és méltóságodat, legyél szebb, szexibb, gondoskodóbb, mint a másik lány, aki nem szereti, ha neked sír, akkor bizonyára van vmilyen lelki kapcsolatotok, erre építhetsz, te vagy a mentsvára, sokat adhatsz neki, ez vonzó.
a legjobb barátnő: lehetőség, hogy megbeszéled vele, hogy figyi, nekem is nagyon tetszik, ha és szeretnék vele járni, remélem, ez nem áll útjába a barátságunknak, aztán ha mégis útjába állna, a lány versenyre kelne veled, akkor mérlegelj, hogy melyikük a fontosabb.
miért kel mindig leoltani a kérdezőt? semmi sem kötelez a helyes írásra és ink a kérdéssel foglalkozzatok nem mással
és a válasz nem nagyon tudok segíteni XD volt nekem is ilyen de már sajna nem emlékszem:S
Hat ez picit bonyolult...de ha ennyire megbexeltek mindent, akkor igen bizik benned, es gondolom te is benne...szerintem megprobalhatnad h majd ugy kozelits meg egy temat h vegye eszre h erzel iranta vmit...es majd hatha osszejosztok...s ha a jelenlegi baratnojevel nemmukodik neki a dolog akkor annak nagy a valoszinusege h nemlesz folytatasa...a baratnoddel meg bexeld meg, hallam mit szol hozza h te is szereted a sracot...de szerintem ugyis neked van a legnagyobb eselyed...Udv
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!