Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Balfék lennék ha olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Balfék lennék ha olyan lánnyal jönnék össze akinek a harmadik vagyok?

Figyelt kérdés
Tetszettem neki, de mivel félénk vagyok azt hitte nem akarok semmit. Lette egy barátja, majd mikor szakítottak, lett egy másik barátja. Szóval a 3. lennék úgymond neki. Balfék, lúzer lennék ha bele mennék így? Ő már tuti nem venne komolyan? Nekem még sosem volt barátnőm.
2022. ápr. 9. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Balfék vagy, de nem azért mert a harmadik srác lennél a lány életében, hanem azért mert így gondolkodsz.
2022. ápr. 9. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
nem, már most az vagy
2022. ápr. 9. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szedd össze magad, különben sosem lesz barátnőd! Minél idősebb leszel annál kevésbé valószínű, hogy olyan lányt találsz, akinek az első leszel, úgyhogy ezen nem is érdemes fennakadni.
2022. ápr. 9. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Már megint te??? Megint elbaltáztad? :D
2022. ápr. 9. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!