Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Interneten keresztül milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten keresztül milyen csajozos dumák tippek jönnek be ?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon nem megy pedig szinte mindent kiprobáltan dicsèrem kèrdezek normálisan irok neki ès tudtára adom hogy nagyon bejön ès szeretnèm megismerni stb de van mikor vissza se irnak vagy meg sem nèzik nagyon ritka aki vissza ir ès az se kapcsolatot akar ... van egy sejtèsem hogy a súlyom miatt mert nagydarab vagyok ès nem akarnak bunkok lenni ezèrt inkább azt irják h van párjuk közbe tudom nincs mondjuk fogyni tudnèk csak hát nekem nem olyan egyszerű

azèrt probalkozok neten keresztül mert èlőbe nagyon bátortalan vagyok nem tehetek rolla idegesit is de tudom manapság sokan jönnek össze neten keresztül

Szoval van valakinek valami bevált tipp ?

2022. ápr. 9. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Dobsz egy képet a pucolóról a neten így megy nem kell szöveg mellé.
2022. ápr. 9. 17:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem azért mert nagy darab vagy hanem azért mert a leírtak alapján irtózatosan nyomulsz. Lassabb tempóval való ismerkedésben sokkal sikeresebb lennél ha hosszú távra tervezel.
2022. ápr. 9. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Nezz ki jol. Ennyi a titok.
2022. ápr. 9. 17:34
 4/5 A kérdező kommentje:
#2 igen erre gondoltam èn is de ha meg megkèrdem hogy szia mizu az meg milyen már akkor meg az van hogy jaj ezt honnan èrdekelnè hogy vagyok azt se tudom ki ez stb mer ilyen is van sok ès azokra se kapoak a mai csajok akkor mègis mit kène csunyának viszont nem vagyok csunya csak hát nagydarab de azt irtam a kèrdèsben is hogy azon viszont tudok változtatni
2022. ápr. 9. 18:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Na látom köztetek sincsenek nagy csajozó gèpek ... Azèrt köszönöm bár nem bánom ha jönnek mèg jó válaszok ès ötletek
2022. ápr. 10. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!