Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nők! Nehéz megfelelő párt találnotok?
Kb annyi ilyen ferfi van, mint no. Az itteni atlagot pedig egyik nembol se nevezzuk a valodi atlagnak. Itt mindenki panaszkodik mindenert es semmiert sem vallalja a felelosseget.
Amugy tobb tenyezotol fugg, onmagaban ilyen embert kozepesen nehez talalni, a nehezebb resze, hogy passzoljon is.
Sosem volt egyszerű, általában 1-2 évig aktívan keresgéltem minden komoly kapcsolatom előtt.
De nekem társ kellett, nem gyerekgyártó eszköz.
Igen, nekem is nehéz. Hasonló a helyzet, mint a 6-osnak.
Akik meg nekem tetszenek külsőre és határozottak, azok általában tisztában vannak azzal, hogy bejönnek a lányoknak, néha túl nagy az önbizalmuk. És ha egoista egy srác, akkor nem lesz belőle jó társ. Sajnos a környezetemben is sokszor megfigyelhető, hogy ha egy lány odaadó a barátjával azelőtt, hogy a fiú igazán küzdött volna érte/udvarolt volna, akkor nem becsüli meg a lányt. De fordítva is látom, hogy a srác nagyon igyekezik, de nem jön be a lánynak és önbizalma sincs sok... :/
Gyerekkoromban azt hittem, felnőttként mindenkinek "automatikusan" lesz párja, de kezdek rájönni, hogy a párkeresés nagyon nehéz dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!