Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatal nők! Nehéz megfelelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nők! Nehéz megfelelő párt találnotok?

Figyelt kérdés
Ti is reménytelennek gondoljátok azt hogy találjatok egy megbízható férfit akivel lehet tervezni, együttélést meg gyerekeket?
2022. ápr. 9. 13:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Nem reménytelen, de nem könnyű.
2022. ápr. 9. 13:35
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Kb annyi ilyen ferfi van, mint no. Az itteni atlagot pedig egyik nembol se nevezzuk a valodi atlagnak. Itt mindenki panaszkodik mindenert es semmiert sem vallalja a felelosseget.

Amugy tobb tenyezotol fugg, onmagaban ilyen embert kozepesen nehez talalni, a nehezebb resze, hogy passzoljon is.

2022. ápr. 9. 13:35
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
Ha lenne is olyan, aki számomra igazi FÉRFI, akkor valami tuti bekavar... Nekem például nincs szerencsém, még ha van is olyan pasi, akire boldogan gondolok napi 24 órából huszonhatot... 😅
2022. ápr. 9. 13:43
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
Nehez, az biztos. Mondjuk en nem akarok majd csaladot.
2022. ápr. 9. 13:52
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
ha lejjebb adnék az igényeimből, akkor már nem lennék szingli, de én nem szeretek megalkudni. Nem egyszerű ez a párkeresés, de sok a pozitív példa, legalábbis így kívülről, aztán ki tudja, valóságban milyen a kapcsolatuk.
2022. ápr. 9. 13:58
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
Nehéz. Főleg mert valahogy pont nem azokat vonzom be akik nekem általában inkább bejönnek. Nem, nem külsőre értem. Azt vettem észre, hogy inkább a félénkebb srácoknak tetszem (én laza vagyok, közvetlen) de ők meg nem igazán mernek lépni, illetve jobban bejön ha valaki magabiztosabb, határozottabb. És ezen kívül is van sok más egyéb faktor ami nem tesz könnyebbé. :D
2022. ápr. 9. 14:41
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Sosem volt egyszerű, általában 1-2 évig aktívan keresgéltem minden komoly kapcsolatom előtt.

De nekem társ kellett, nem gyerekgyártó eszköz.

2022. ápr. 9. 14:43
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem az. Én nem vagyok most megfelelő állapotban és életkörülményekben ehhez.
2022. ápr. 9. 14:55
 9/15 anonim ***** válasza:
97%

Igen, nekem is nehéz. Hasonló a helyzet, mint a 6-osnak.

Akik meg nekem tetszenek külsőre és határozottak, azok általában tisztában vannak azzal, hogy bejönnek a lányoknak, néha túl nagy az önbizalmuk. És ha egoista egy srác, akkor nem lesz belőle jó társ. Sajnos a környezetemben is sokszor megfigyelhető, hogy ha egy lány odaadó a barátjával azelőtt, hogy a fiú igazán küzdött volna érte/udvarolt volna, akkor nem becsüli meg a lányt. De fordítva is látom, hogy a srác nagyon igyekezik, de nem jön be a lánynak és önbizalma sincs sok... :/

Gyerekkoromban azt hittem, felnőttként mindenkinek "automatikusan" lesz párja, de kezdek rájönni, hogy a párkeresés nagyon nehéz dolog.

2022. ápr. 9. 15:24
 10/15 anonim ***** válasza:
73%
Kerdez a 40 es elváltakat
2022. ápr. 9. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!