Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bluepill, redpill vagy blackpill áll közelebb az igazsághoz véleményetek szerint?
18
Persze, ismerős :D
Voltam én is barátjelölt már tucatnyiszor, de nem éltem a lehetőséggel :)
Tehát a személyiség mégiscsak számít :D
" Kell valami hasznod legyen. Vagy jó külsőd kell legyen."
AZ emberek szívesn kommunikálnak bárkivel, akivel van közös téma és összhang.
23
Az egy másik véglet amikor valaki extrém szociális. Ha szórakoztatod a társaságot akkor mindaddig befogadnak amíg szórakoztató vagy. Találjon ez változni és megtapasztalod az emberek “jóindulatát”. Legyen mentális problémád, és beléd törlik a talpukat. Ez természetes szelekció élőben. Mindenki megtapasztalhatja.
Intro vagyok es megis mindig volt baratnom... Most mar felesegem.
Igy h nem vagyok a tarsasag kozeppontjaban es nem beszelek sokat nem okozott gondot soha a tarskeresesben. Baratom/ismerosom sincsen sok.
Egyszeruen csak meg kell azt a kozeget ahol konfortosan erzed magad.
25
Igen, mert vélhetően jól nézel ki. Úgy nem gond ha intro vagy vagy unalmas
27
Helyes és pocakos? :))
28
Persze, tudod van aki a macis kinézetű pasikra bukik, mivel olyan jó hozzájuk bújni...vagyis nekem egy kolléganőm mindig ezt mondta, mert ő is ezekre bukik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!