Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátnőm szülei nem engednek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szülei nem engednek be a házba ez mennyire gyakori?

Figyelt kérdés
Nem mehetek be hozzájuk nem mint ha vágynék oda csak elég gáz szerintem hogy ennyire nem kiváncsiak rám nálatok volt már ilyen
2022. ápr. 7. 10:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa. Csináltál valamit? Vagy csak szimplán így viselkednek?
2022. ápr. 7. 10:38
 2/10 anonim ***** válasza:
48%

Intézeti volt a barátom. A szuleim tele voltak előítélettel.

Fél évig csak a kapban várt rám mikor találkozunk.

Aztán elkezdtek kijárkálni hozzá a szüleim beszélgetni a kaoúhiz amig keszulődtem.

Olyan jókat beszelgettek a családunkrol is meg rólam is hogy nemsokára beinvitálták a házba mire a barátom ezzel durcásan felelt hogy akkor most ő nem fogadja el a meghivást ha már eddig ezt tették vele :)

De aztán szépen kialakult a kapcsolat es amikor már apával egyutt gitároztak es végre egyutt láttam a családom a párommal én meg is könnyeztem :)

2022. ápr. 7. 10:39
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

2. Folyt

Az régebben volt.

A mostani barátomat épphogy bemutattam találkozott a szuleimmel nálumk sacc 5 percre csak es mentunk is.de masnqp.pont osszevesztunk es sirva mentem haza es elpanaszoltam a bajom(ami nagyon durva volt).

Akkortol kezdve meg egyenesen ki van tiltva a házbol, most járunk 5 hónapja, még ő sem jöhet be a házba. Kemény t percig tartozltt eddig a kapcsolatuk.

2022. ápr. 7. 10:41
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
* jav intézetis volt a barátom. Akirol a 2.-es kommentemben irtam
2022. ápr. 7. 10:42
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
*jqv fél évig csak a kapuban várhatott rám, házba nem jöhetett be.
2022. ápr. 7. 10:43
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Amugy ez csak annyit jelent h fiatalok vagytok es meg szulokkel eltek. Kesobb mar nincs ilyen problema... Plane ha mar halottak a szulok.
2022. ápr. 7. 11:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, csak otthonkában nézik a kupi közepén a tévét és nincs kedvük bájcsevegni. Szülők is olyan sokfélék, van köztük is antiszoc.
2022. ápr. 7. 11:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Van valami oka, amiért nem bírnak?
2022. ápr. 7. 11:11
 9/10 anonim ***** válasza:
20%
Amugy gondolom full sutyerak a kinezeted, esetleg osztalyon alulinak tartanak sajat magad vagy a pedigred (szuleid) miatt. Ez van, lattunk mar ilyet. Megoldas: vidd fel hozzatok a csajet es ott kuraljad szet a sunajat.
2022. ápr. 7. 11:16
 10/10 anonim ***** válasza:
keres olyan bnőt akihez belehet menni.
2022. ápr. 7. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!