Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nő táskájának tartalmából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő táskájának tartalmából mennyire lehet messzire menő következtetéseket levonni?

Figyelt kérdés
Igazából csak randiztunk és kiszaladt mosdóba, én pedig véletlen felrúgtam a táskáját. Igazából órától jött szóval jegyzetek, tolltartó, innivaló, ilyesmi az egyértelmű. De volt nála egy felső(azt hiszem) mindenféle neszeszer, kulcs, pénztárca, meg személyesebb dolgok.

2022. ápr. 4. 14:30
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
98%
mert egy undorító f.sz vagy.
2022. ápr. 4. 14:51
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Tehát turkáltál a táskájában, de nem találtál semmit, mégis arra vársz, hogy ezekből a teljesen hétköznapi tárgyakból valaki kikövetkeztessen valamit. Kajak elmentek randira, és eurót meg drogot kerestek? Ilyen alakoktól óvjon mindenkit az ég, remélem felismerte a helyzetet, és nem lesz második randi.
2022. ápr. 4. 14:53
 13/39 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem sokat elárul az emberről, hogy milyen a táskája. Akinek kész káosz a táskája, annak valószínűleg az otthona meg az egész élete kaotikus, rendezetlen. Viszont más táskájában kutakodni nagyon gáz.
2022. ápr. 4. 15:00
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

És még többet elárul valakiről az, hogy egy kvázi idegen táskájában kutat drog és Euró után. (egy drogos prostinak nézi a lányt, akivel randizik)

Mondd, hogy troll vagy, mert ez rettentő kiábrándító.

2022. ápr. 4. 15:09
 15/39 anonim ***** válasza:
95%
Na akkor tőlem hülyét kapnál, ugyanis az én táskámban minden van. A sebtapaszon át a 2 fajta parfümig, a rágóig, a kekszig stb. Konkrétan minden van benne. Férjem nem is szeret belenyúlni, mert szerinte olyan, mint egy alternatív dimenzió. Ebből konzekvenciát nem tudsz levonni, max annyit, hogy akár hova is megyek szeretek minden szart magammal cipelni. Kb mint minden nő.
2022. ápr. 4. 15:16
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt hülye kérdés, másrészt meg ennyi minden akkor sem tud kiesni egy táskából, ha fél percig rázod.

Ha kutakodtál, mondd azt.

2022. ápr. 4. 15:30
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
A mosdóba ment a táskája nélkül? Mekkorát rúgtál azon a táskán, hogy úgy borult fel, hogy minden kiessen belőle?
2022. ápr. 4. 15:46
 18/39 anonim ***** válasza:
0%

ÁLLJ!

Én, mint férfi nem nézhetek bele a táskájába, de ő a randi első 5 percében megkérdezheti, hogy mennyi lóvém van? ("Ésh mith dolghozol?")

2022. ápr. 4. 16:05
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

#18 Tőled inkább az IQ-d lenne érdemes megkérdezni...

A "mit dolgozol" kérdés alap minden létező emberi kommunikációban. Talán téged sem zavarna, ha hozzád szólna néha valaki, és új emberekkel beszélnél, vagy ha szégyenedben nem éreznéd támadásnak a világ legtermészetesebb kérdését.

2022. ápr. 4. 16:11
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tudtál ülőhelyzetben felrúgni egy az asztal másik oldalán lévő székre akasztott táskát?
2022. ápr. 4. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!