Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerintetek gyerekes sport a bringázás?
Bringázom pár éve ( mountain bike, nem bmx ) , annyi különbség hogy ez kb 2x akkora , a lényeg , hogy szeretem csinálni , ez az egyetlen jó dolog az életembe mióta a barátnőmmel szétmentünk , szóval a kérdésem maga az lenne , hogy szerintetek 21 évesen gyerekes sport a bringázás .. vagy ugy egyébként véleményeket is irhattok róla.
21/F
Ui.: kort is írjatok
nem gyerekes.... dehogy is!!!!!
nekem apukám rendszeresen versenyezik hegyi kerékpárral és ő 50 éves.... de nagyon jól nyomja ... xD
jah és csak 15.... :D
aaakkor azzz nem egy kezdő gép
Am én is bicózok amikor csak tudok, csak én inkább XC-vel
16/F
Piro:
Hello szerintem sem gyerekes de azé pls a bmx-et mint sportágat ne oltsátok mert ti nem tudjátok milyen nehéz...
több mint 1 éve bmx ezek hobbibol meg közlekedés és nagyon sok oldala van aki meg lefikázza próbálja ki próbáljon olyanokat csinálni mint mi bmx esek elhihetitek nem könnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!