Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél egy olyan emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy olyan emberrel aki amikor még csak haverkodtatok ilyeneket mondott az exéről?

Figyelt kérdés

Beszélgettem egy sráccal de teljesen haverilag/ ismerősileg. Még akkor mondott az akkori barátnőjére olyanokat (pár hónapig voltak csak együtt), hogy el akarja hagyni, állandóan féltékeny, nem szereti, nem jó vele a szex, meg egy másik exéről küldött egy félmeztelen képet is és elég sok mindent elmondott ami szerintem a csajnak tök személyes infó.

Na most ez az ember már azóta szakított a csajjal, teltek a hónapok, beszelgettünk, és úgy alakult, hogy most irántam érdeklődik. Fontolóra vettem, hogy milyen lehet valójában ha az exeivel kapcsolatban ilyeneket csinál, gondolom ha köztünk nem jönne össze a dolog rólam is ilyeneket mondana meg küldözgetné a képeket??!!

Ha szerintetek ez a nem normális (úgy értem, hogy a normálisabb férfiaknál manapság sem ez a ‘divat’) akkor még idejében szeretném vele megszakítani a kapcsolatot 😄

2022. ápr. 3. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Isten ments. Egyáltalán minek küldött neked képet a félmeztelen exéről? Ez nagyon beteg..
2022. ápr. 3. 13:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnéd, hogy veled is azt tegye, mint az exbarátnővel?
2022. ápr. 3. 13:45
 3/8 anonim ***** válasza:
12%

Ebbe mi a baj? Egy haldokló kapcsolat végén te isteníted a pasidat a barátaid előtt, vagy panaszkodsz? Szerintem az utóbbi.

A fotó tényleg gáz...

2022. ápr. 3. 13:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Az egyik exét ismerem, akiről a képet küldte, és a sztorikat mesélte. Nem én kértem a képet nem tudom minek küldte 😃
2022. ápr. 3. 13:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos nem tudnék megbízni benne. Elküldi a párja félmeztelen képét egy random csajnak?? Egy felnőtt ember? Még ha egy hülye 15 éves, akkor azt mondom, nem méri fel a súlyát és változhat. De ez egy felnőtt ember…

Figyi, mindig nézd meg, hogy hogyan bánik az ember a szeretteivel, az ellenségeivel meg azokkal, akikhez semmi érdek nem fűzi, mert veled pont úgy fog majd bánni.

2022. ápr. 3. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Srácként mondom, hogy a mai fiúk nagyon gázok...
2022. ápr. 3. 14:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, én hagynám ezt az elmebeteget.
2022. ápr. 3. 17:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben hagynám, de elmondanám neki, miért. Ez tipikusan az az eset, hogy megéri tudnia, hátha rájön, mennyire helytelen amit művel.
2022. ápr. 3. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!