Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy olyan emberrel aki amikor még csak haverkodtatok ilyeneket mondott az exéről?
Beszélgettem egy sráccal de teljesen haverilag/ ismerősileg. Még akkor mondott az akkori barátnőjére olyanokat (pár hónapig voltak csak együtt), hogy el akarja hagyni, állandóan féltékeny, nem szereti, nem jó vele a szex, meg egy másik exéről küldött egy félmeztelen képet is és elég sok mindent elmondott ami szerintem a csajnak tök személyes infó.
Na most ez az ember már azóta szakított a csajjal, teltek a hónapok, beszelgettünk, és úgy alakult, hogy most irántam érdeklődik. Fontolóra vettem, hogy milyen lehet valójában ha az exeivel kapcsolatban ilyeneket csinál, gondolom ha köztünk nem jönne össze a dolog rólam is ilyeneket mondana meg küldözgetné a képeket??!!
Ha szerintetek ez a nem normális (úgy értem, hogy a normálisabb férfiaknál manapság sem ez a ‘divat’) akkor még idejében szeretném vele megszakítani a kapcsolatot 😄
Ebbe mi a baj? Egy haldokló kapcsolat végén te isteníted a pasidat a barátaid előtt, vagy panaszkodsz? Szerintem az utóbbi.
A fotó tényleg gáz...
Én biztos nem tudnék megbízni benne. Elküldi a párja félmeztelen képét egy random csajnak?? Egy felnőtt ember? Még ha egy hülye 15 éves, akkor azt mondom, nem méri fel a súlyát és változhat. De ez egy felnőtt ember…
Figyi, mindig nézd meg, hogy hogyan bánik az ember a szeretteivel, az ellenségeivel meg azokkal, akikhez semmi érdek nem fűzi, mert veled pont úgy fog majd bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!