Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, amikor tartós kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, amikor tartós kapcsolatot kerestek akkor ezek előnynek számítanak?

Figyelt kérdés
Nem iszik alkoholt, nem cigizik, nem jár bulizni. Hosszú távra tervez, szeretne családot és jómódú is.
2022. ápr. 1. 22:13
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Az elsö három ok, mert én is ilyen vagyok. A nem jár bulizni remélem nem azt jelenti, hogy nem jár sehova.

A szeretne családot nálam kizáró ok, bár attól függ, hogy kinek mi a család. Nekünk 3 gyerekünk van, egy ugat, kettö nyávog. Másfajta családra nem vagyok vevö.

Hosszú távra tervez az ok, jómódú sem hátrány.

2022. ápr. 1. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
A nem piál, nem cigizik nem előny, hanem nálam alap. A bulizást hogy érted? Én szeretek jönni-menni, koncertekre járni stb. Nem bírom az állandó otthonülést, de a piálós, ereszd el a hajamat bulikat sem.
2022. ápr. 1. 22:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon is. De remélem nem hallgat el mást... pl. hogy agresszív, szociopata, nárcisztikus vagy hasonlók mert akkor nálam egyből delete.
2022. ápr. 1. 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Ebből nekem egyedül a szeretne családot a hátrány, mert már van 2 gyerekem és nem szeretnék többet szülni.

Az első 3 rám is igaz, mert én buli helyett színházba, moziba, túrázni, kirándulni, wellnesselni és bringázni járok. 40N

2022. ápr. 1. 22:22
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Ez alap, viszont a gyerek hátrány lenne én nem akarok gyereket.
2022. ápr. 1. 22:59
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is ezek az alapok, ne legyen semmilyen káros szenvedélye, és gyereket se akarjon. :D
2022. ápr. 1. 23:09
 7/10 anonim ***** válasza:
85%

1. Nem iszik alkoholt- Soha? Ez inkabb hatrany, mert en szoktam idonkent

2. Nem cigizik - alap elvaras, mivel en sem, ez tekintheto elonynek

3. Nem jar bulizni - en sem

4. Hosszutavra tervez - en is, de ez az elejen ugyis kiderul, megbeszeljuk

5. Szeretne csaladot - ez nalam kizaro ok lenne, en nem szeretnek

6. Jomodu- ez elony, ahogy a legtobb robbi nonel is

2022. ápr. 1. 23:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezek mind semleges dolgok, nyilvan ne legyen alkoholista, de ennyi. Nem zavar a cigi, az alkohol, a gyerek temarol meg nincsen kobe vesett allaspontom, ha lesz, akkor lesz, ha nem, nem.
2022. ápr. 2. 00:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Nálam előny mert én is ilyen vagyok.
2022. ápr. 2. 09:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezek nem zárják ki egymást feltétlenül.
2022. ápr. 2. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!