Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy tanárom, de nem tudom, hogyan közeledjek felé?
Óraadó csak, igazából neki ez kb. hobbi, vagy nem tudom.
Én sem vagyok számára közömbös, az utóbbi pár héten többször voltunk kávézni, óra után mindig hazahoz. Most kedden kérdeztem tőle, hogy nincs-e kedve bejönni inni egy kávét, gondolkozott és mondta végül, hogy szerinte az nem lenne helyénvaló...
De utána meg írt, hogy nem visszautasítani szeretett volna, de nem tartja azt etikusnak, ha egy oktatónak több köze van a hallgatóhoz, mint ami erkölcsileg rendben van. Annyit írtam rá, hogy rendben, ahogy érzi, majd mondta, hogy látja, hogy nem tetszik ez nekem és hogy kiengesztelhetne-e egy reggelivel valamikor?
Szóval ezt nem értem, hogy az nem etikus neki, ha bejönne hozzám, de az igen, hogy hetente 2-3 alkalommal is találkozunk, programot csinálunk?! Mert múlt hétvégén kirándulni mentünk, együtt ebédeltünk, egész nap együtt voltunk.
Nincs senkije, az biztos.
Sehogy.
Már megtetted.
Ő mondta, hogy nem okés több.
Az alapján amit ő mondott, igen. Elég egyértelműen fogalmazott.
5!
Hát de csak nem fog éveken keresztül tanítani, pláne ha óraadó
Én is "randiztam" óraadó tanárommal, de kellett jó fél év, mire megtört, és rengeteg energiám, ami utólag nem érte meg.
Mert kiderült róla, hogy meleg. :))))
na szóval, szerintem is elég egyértelmű, nem akarja a munkahelyét kockáztatni, de tetszel neki. Jövőbe senki nem lát, de én is úgy gondolom, amit mindenki írt:
1. megvárod, amíg végzel, ami igen, jó pár félév még.
2. elengeded és keresel olyat aki "elérhetőbb"
Nem éri meg érzelmileg szenvedni, teljesen mindegy, hogy mi miatt nem lép. Mivel te vágysz rá, ezért csak neked rossz és te szenvedsz.
ha akar, akarjon teljesen, ha nem akar vagy fél akkor meg ne rabolja az értékes idődet, mert abból egy van.
Végülis arra gondoltam, hogy holnap valahogy megpróbálom "elcsábítani".
Vacsorázni még sosem mentünk, eddig nem is nagyon tettem ki magamért úgymond. De most előtte megyek fodrászhoz beszáríttatni a hajam, egy kicsit kihívóbb ruhát veszek fel, mint amit hétköznapokon szoktam, mellé tűsarkút stb.
Ha ezek nem segítenek és még csak egy csók sem lesz, akkor tényleg hagyom az egészet. Mert nincs kedvem valami macska-egér játékhoz még hónapokig, évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!