Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszem viszonylag sok srácnak, amikor nem vagyok se magabiztos, se a szépségideálnak megfelelő?
Külsőre meglehetősen átlagosnak tűnök, de inkább átlag alattinak sok szempontból, a személyiségem meg sokkal inkább visszafogott, mint magával ragadó. Mégis sokan udvarolnak nekem, és nem tudom elképzelni, miért lehet ez. Csak az jut eszembe, hogy biztos mert kedves vagyok másokhoz... De az ennyit számítana? Nem hinném.
Kérhetnék egyéb ötleteket, saját tapasztalatokat? Köszönöm!
#9: Persze, az "insta szépségideál" egy teljesen torz képet ad, annak valóban nem szabad hinni. Igazából amiatt (is) vagyok olyan bizonytalan, mert magam körül is azt látom, hogy konkrétan mindenki szebb nálam. De akkor lehet, hogy ez a saját torz szemüvegem, és mások kívülről nem érzékelik azokat a látványos hibákat, amiket én magammal kapcsolatban igen. Csak nehéz elhinni, hogy ez így lenne.
#10: Aha, szóval teljesen másra lenne igényed, és valamiért nem azt kapod, ez frusztráló lehet. Mondtad már a többieknek, hogy inkább magányra vágynál? Hátha csak nem veszik észre maguktól. Bár ha tényleg nem lehet őket lerázni, akkor lehet, a nyílt kérés sem használna...
Próbálkoztam, de nem sok sikerrel. Ha egytől megszabadulok, máris ott van másik kettő. Pl.leülök egy üres asztalhoz, antiszociálisan nyomogatom a telefonom, vagy ilyesmi, fel se nézek, mindent úgy próbálok, hogy ne vegyen észre senki. De mindig megtalálnak. Sokszor már úgy kezdik, jajjjjj, de jó, hogy itt vagy! És már le is ült és ott is is marad. Most erre mit lehet mondani? Nem vagyok itt, rosszul látod?😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!