Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A Tinder modelleknek való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Tinder modelleknek való alkalmazás?

Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem
2022. márc. 29. 15:21
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Lányként majdnem bárkinek való. Ha férfi vagy, akkor valamiben nagyon kiemelkedő kell legyél. Külső, pénz, intelligencia, arrogancia. Legalább egy ezek közül.
2022. márc. 29. 16:08
 3/8 A kérdező kommentje:

2

Hogy hogy intelligencia? Az képen hogy jön át?

Arrogáns pofát még lehet vágni? Jó külső is simán átjön. Az is ha pénzes vagy.

De mélyebb belső értékek hogyan?

2022. márc. 29. 16:21
 4/8 anonim ***** válasza:
A kép nem minden. Közepesen jó külsővel is jobbra húzhatnak. Akkor a szövegeléssel tudsz kárpótolni. Nekem sok match jött, de szinte senki nem ír vissza. Aki mégis, az csak tőmondatokat. Nem vagyok se stand up-os humorista, se tesztoszteronbika, hogy olyanokat írjak. Így erdemi reakciók nélkül főleg nem megy. A külsőm nem rossz, de nem is annyira jó, hogy kiemelkedő legyek. Gazdag sem vagyok.
2022. márc. 29. 16:37
 5/8 A kérdező kommentje:

4

Ez az. Külsőnek kiemelkedőnek kell lennie ha férfi vagy. Másképp nem likeolnak. A nők sokkal szelektívebbek.

2022. márc. 29. 17:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Néha lájkolnak úgy is, de akkor be kell dobnod vicces szövegeket, vagy macsó csábítási dumákat. Nekem egyik se megy.
2022. márc. 29. 17:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Annyira szánalmasak vagyok már. Nem, nem egy adott sémának megfelelően kinézni, nem mindneki veri a nyálát arrogáns bunkókra. Csak vannak ilyen alapok, hogy ápolt legyél, ne a szemétdomb szobád legyen a háttérben, ne egy krumpli minőségű képet tegyél ki. Akár erőt vehetsz, és oda is írhatsz valamit a bemutatkozáshoz.
2022. márc. 29. 18:23
 8/8 A kérdező kommentje:

7

Szánalmas vagy? Kösz, hogy szóltál előre is.

" Nem, nem egy adott sémának megfelelően kinézni, nem mindneki veri a nyálát arrogáns bunkókra. "

Attól a többségnek meg igenis ez jön be. Legyen helyes, arrogáns és bunkó, beképzelt. Ez a legvonzóbb a nők szemében.

"Csak vannak ilyen alapok, hogy ápolt legyél, ne a szemétdomb szobád legyen a háttérben, ne egy krumpli minőségű képet tegyél ki."

Hány éves vagy? Kit akarsz hülyíteni. 30 évesen már tudjuk mi az igazság. A kép minőségének nincs jelentősége, ha helyes a pasi lehet 16 pixelből álló kép, vagy ultraéles, remek fényviszonyos, úgyis felismeritek ti a helyességet, ehhez szakszemeitek vannak.

Ápolt? Ugyan már? Ismersz olyat aki nem fürdik ? Vagy nem vágat hajat? Te hajléktalanok között mozogsz? Nem ez a döntő!!!

Bemutatkozáshoz pedig elég egy sor nagyképű szöveg. Youtubos videók ezrei demonstrálják, hogy ez elég, ha helyes vagy a képeken.

2022. márc. 29. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!