Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent, ha férfi ismerősöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha férfi ismerősöm valamelyik nap így köszönt el tőlem: "Jó legyél"?

Figyelt kérdés
Alig akartam hinni a fülemnek, amikor mások jelenlétében mondta ezt ki. Főleg azok után, hogy nem számítunk annyira közeli ismerősöknek.

2022. márc. 27. 23:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Jó legyél= ne qurvulj..
2022. márc. 28. 00:26
 12/24 anonim ***** válasza:

Néha én is használtam ezt, de nem érződött, hogy ennek jó kimenetele lenne, így elkezdtem hanyagolni, pedig csak normális szerettem volna lenni az illetővel, semmi hátsó szándék nem volt mögötte.

Szerintem a magyaroknak mindig mindennel bajuk van: ha normális vagy a másikkal, az is baj, ha bunkó az is, így akkor foglalkozzon velük a bánatos Isten haragja...

2022. márc. 28. 06:33
 13/24 anonim ***** válasza:

Tegnap pont így köszöntem el. Ott és akkor arra gondoltam:

“Aludj sokáig, Józsi, élvezd ki, hogy neked nem 6:30-kor indul a műszak. Csak éljem túl ezt a hétfőt…”

2022. márc. 28. 06:40
 14/24 anonim ***** válasza:
Öö... Semmit?? Szokták ezt mondani, nincs benne semmi hű de nagy mögöttes tartalom.
2022. márc. 28. 08:08
 15/24 anonim ***** válasza:

Semmit.

N

2022. márc. 28. 08:11
 16/24 anonim ***** válasza:
Továbbra is érdekel hogy egy egyszerű szófordulatba mit látsz bele. Jó legyél= fel akarlak szedni, vagy mit jelent szerinted? Mit akarsz belelátni?
2022. márc. 28. 09:07
 17/24 anonim ***** válasza:
annyit jelent vigyáz mind fizikálisan mind szellemileg magadra.
2022. márc. 28. 09:09
 18/24 anonim ***** válasza:
Néha én is szoktam így elköszönni. Általában azoknak, illetve akkor használom mikor a beszélgetés után egy nagyon kellemeset csalódok az illetőben, de csak barátként tekintek rá. De sokszor csak úgy ez jut eszembe. Nem kell semmit se belelátni ebbe.
2022. márc. 28. 09:13
 19/24 anonim ***** válasza:

Ha csak ismerős, akkor lekezelő és bizalmaskodó. De igazából midenkitől lekezelően hangozna. Én utálom ezt a jó legyélt, nem használom soha senkinek, és nem is tűrném senkitől. De igazából egy emberre emlékszem aki használta, de neki mindenki elnézte mert enyhén értelmi sérült volt. A környékünkön lakott fiatalkoromban, mindig csavargott vagy a kisboltoknál ácsorgott és mindenkivel mindig beszédbe elegyedett. Na és neki volt ez a szokása hogy mindenkitől úgy köszönt el hogy szia! Jó legyél! És integetett. Ráhagyta mindenki, integettünk, oké, szia!

Szóval nekem erről bölcsis gügyögés vagy egy fogyatékos jut az eszembe...

2022. márc. 28. 09:22
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
09:22 Engem hamar meggyőztél arról miért is ne használjam többet ezt a köszönést :)
2022. márc. 28. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!