Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet a blackpill okozta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet a blackpill okozta hidegzuhanyból felocsúdni?

Figyelt kérdés
Olyan mértékű motivációvesztés ért amióta megismertem a blackpill igazságát, hogy nem látom semminek semmi értelmét, hiszen mindent a genetikád determinál előre, és a helyzeteden nem tudsz változtatni ez alapján. De még reggel felkelni és munkába elmenni is nagyon nehéz. Nem beszélve annak a gondolatnak a rémálmáról, hogy nő vonzódni nem fog hozzám sosem, ez a leglelombozóbb, legkegyetlenebb érzés amit ember érezhet.
2022. márc. 27. 16:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

8. Én jóképű vagyok, magas és amikor jobban ráveszem magam az edzésre, akkor még izmosabb is. Mégis iszonyú nehezen megy a csajozás, ismerkedés, mert nagyon nehéz gyerekkorom volt és emiatt lelkileg elég sérült vagyok. Apukám alkoholista volt, a szüleim az egész gyerekkoromat végig veszekedték, nem adtak nekem szeretetet, figyelmet, törődést. Emiatt életem nagy részében nem is volt önbizalmam, önbecsülésem, kb. el sem hittem, hogy engem lehet szeretni.

Ez miatt hiába tetszek mindenfelé egészen sok nőnek, de iszonyú nehezen megy az ismerkedés, vagy egy normális kapcsolat kialakítása. Mert amikor a nők meglátják beszélgetéskor, hogy szorongó vagyok, gátlásos, nincs önbizalmam, akkor elmegy a kedvük tőlem. Szóval a jóképűség vagy hogy kis híján két méter vagyok önmagában semmit nem ér.

2022. márc. 27. 16:33
 12/19 anonim ***** válasza:
57%
A világ siralomvölgy. A túlvilágon minden fasza lesz.
2022. márc. 27. 16:39
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
9-es: ne tudd meg mennyit próbáltam segíteni itteni 37/Incelnek az álla miatt, mert én nőként is nagyon bennevagyok a témában egy genetikai deformáció miatt (ami orvosilag igazolt, szóval nem csak egy random "jajdecsúnyavagyok" önkritika mint itt jónéhány embernek, akiknek egyékbént tök jó álluk lehetne, ha a tokájukkal kezdenének valamit). Az a mértékű kifogás amit ő lenyomott szánalmas. Még privát üzenetre se méltatott, nemhogy legalább a felmerülő kérdés alatt kérdezgessen erről-arról. Szóval nekik kár még a plasztika lehetőségét is bedobni, mert akkor is előállnának valami kifogással.
2022. márc. 27. 16:48
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Kéne egy alapos beszélgetés egy pszichológussal a traumáidról...
2022. márc. 27. 16:59
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg kell próbálni mindent a ruhatár frissítésétől egészen a pszichológiusi segítségig, és nem szabad az első körben feladni.

Ha viszont semmi nem megy, és kifutottál az időből, akkor nem tudok mást... el kell fogadni. Van akinek sosem lehet gyereke, van aki súlyos betegséggel küzd, van aki képtelen túltenni magát a múltbéli traumákon, van aki hónapról hónapra él és sosem engedhet meg magának egy külföldi nyaralást. És igen, van aki nem talál párt. Kétségtelenül szomorú, de őrizkednék attól, hogy a "leglelombozónn, legkegyetlenebb" élethelyzetként aposztrofáljam.

2022. márc. 27. 17:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Terápiát érdemes lenne megfontolni.
2022. márc. 27. 20:31
 17/19 anonim ***** válasza:
whitepill kell
2022. márc. 27. 20:42
 18/19 A kérdező kommentje:
Terápia tervben van. Bár fingom nincs mit tud egy incellek kezdeni egy terapeuta.
2022. márc. 27. 20:43
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez nem kell sok ész szerintem. El kéne kezdened a másik fejével gondolkodni és már nem is lennél incel.
2022. márc. 27. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!