Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ez befolyásol valamenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez befolyásol valamennyire?

Figyelt kérdés

Ha tetszik egy fiú kinézetre, meg a viselkedése is. De megtudod róla hogy évek óta egyedül van és nem is szexelt, ez befolyásolja a róla alkotott képet? Te pedig szép vagy és sikeres vagy a fiúknál és szinte folymatosan vannak kapcsolataid.

Az ha rég óta egyedül van az befolyásol valamit?

Vagy az a lényeg hogy tetszen a viselkedése és vonzónak találd a külsejét?

2022. márc. 23. 21:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha nekem tetszik valaki ugy igazan, oszinten Isten se allit meg😅 szoval ertsd ez alatt az, nekem nem szamitana
2022. márc. 23. 21:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érted, évek óta nem szexelt, tehát nem volt egyéjszakás, se prosti. Befolyásolna hát, tökre izgulnék, hogy ő az igazi, és félnék, hogy elrontom az ismerkedést.
2022. márc. 23. 22:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen férfiba lettem szerelmes, csak sajnos ez nem volt kölcsönös.

Nálam ez előny lenne, mert én is ilyen vagyok, csak nőben 40 évesen.

2022. márc. 23. 22:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, szintén 40, nő. Sajnos, a kiszemeltem marhára nem ilyen, pedig örülnék neki.
2022. márc. 23. 23:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem bír befolyáőssal. Ha nekem bejön akkor nem érdekel hogy mennyi ideje volt / van egyedül.
2022. márc. 23. 23:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem befolyásolna semmit. Hogyha ez a dolog nem hagyott nyomokat a lelki világában, akkor semmi probléma nincs
2022. márc. 23. 23:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem számítana. Ha tetszik és jól kijövünk, akkor örülnék neki és akkor is adnék legalább egy esélyt a dolognak, ha tudom, hogy a másik évek óta szingli. Amúgy ha csak néhány évről van szó, az nem gáz. De ha több, az esélyt akkor is megadnám, aztán majd eldől, hogy azért nem jött neki össze, mert van vele valami komolyabb probléma, ami a többi nőnél is kizáró ok volt vagy nincs vele semmi gond, csak így alakult.
2022. márc. 23. 23:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Párom előttem éveket volt egyedül, egy idő után nem kereste a futó kalandokat se, mert nem látta értelmét az érzelem nélküli dugásnak, nem adta meg neki azt, ami hiányzott. Én nagyon örültem neki, hogy ilyen.
2022. márc. 24. 06:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Nem azért, amit leírtál, az kutyát se izgat. Hanem azért, mert látszólag benned ez frusztrációt okoz, és hosszútávon az önbizalomhiányos férfi a kapcsolatban nagy problémákat tud okozni.

2022. márc. 24. 08:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Befolyásol - sokkal pozitívabb, mintha előző héten húzta volna ki a farkát valami prostiból vagy egyéjszakásból.
2022. márc. 24. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!