Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért érzem az hogy ha lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem az hogy ha lenne barátnőm akkor mellettem tuti unatkozna és megunna hamar?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egyáltalán társasági, soha nem is voltam. Bulizni meg ilyen helyekre sosem megyek. Nincs valami érdekes életem és nem is beszélek sokat.

Ha vonzódik hozzám meg szeret akkor elfogadna így egy lány?

2022. márc. 20. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Én nőként érzem ugyanezt.

Valószínűleg nem kéne bekajálni a közösségi média hazugságait, miszerint "odakint" minden menő ember 0-24 bulizik, utazik meg költi a pénzt.

2022. márc. 20. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Keress jól, és minden el van nézve.
2022. márc. 20. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Hasonló érdeklődésűt kell találni ami nehéz szerintem, mert nonstop arról sem beszél az ember, illetve vannak akik kedvelik a csöndet és nem beszélnek non stop minden értelmetlen dologról.
2022. márc. 20. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért érzed így, mert unalmasnak tartod magad. Amúgy attól, hogy valaki nem jár el bulizni és nem is túl szociális, még nem feltétlenül unalmas. Azért csak van valami érdeklődési köröd, biztos csinálsz te is dolgokat a szabadidődben. Keress olyat, aki hozzád hasonlóan otthon ülős típus és van hasonló érdeklődési körötök, akkor nem lesz ezzel gond.
2022. márc. 20. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy introvertált és extrovertált is tud jól működni együtt, persze igényel egy kis odafigyelést, ettől függetlenül az érdeklődés lehet ugyan az. Akár lehet 2 extro, vagy 2 intro együtt ha nincs közös bennük nem lesz jó.
2022. márc. 20. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát ha beszélni sem lehet veled semmiről, az elég unalmas.
2022. márc. 20. 23:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, néha van 1 szófosás sorozatom, de azok után meg konkértan kemény némaság xd
2022. márc. 20. 23:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!