Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire számít az hogy egy lány hogy öltözik?
legyen aranyos átlagos :D
na nagyon legyen stílus függő :D azt nem szeretem
Legyen nőies, de egyben vonzó és időjárásnak megfelelően öltözzön.
Semmiképp ne legyen kirívó/ribancos.
Nagyon sokat számít! Mondják is, hogy a ruha teszi az embert.
Persze nem olyan értelemben, hogy csak a márkás cuccal lehet érvényesülni, viszont a viselet nagyon sokat elmond a viselőjéről. Például, ha nem tiszta a ruha - persze nem frissen esett esőnél, hanem pl többedik mosásnál is bent maradt mustárfolt - az nem tanúskodik igényességről. Aztán én nagy valószínűséggel nem kezdenék olyan lánnyal, aki fekete macskanacit és rózsaszín plébojnyuszis felsőt hord, mert nagy valószínűséggel ő olyan szórakozóhelyeken érzi jól magát, ahol én nem. Ha akkora márkajelzés van a cuccon, hogy be kellett még toldani 30-30 centit, hogy elférjen, akkor valószínűleg az emberi faj egy olyan nőstényéhez van szerencsénk, akinek a kelleténél fontosabbak a külsőségek.
Én mit szeretek? Egyszerű rövidnaci, vagy kék farmer, hozzá egy nőies, egyszerű top, vagy póló, ha tehetséges a kislány, akkor ízléses dekoltázzsal, vagy egy nyárias ruha. Nagyon fontos az is, hogy a ruha és a lány egymást viseljék: érezze magát jól benne és álljon jól neki. Nem kell, hogy márkás legyen, de tapintásra legyen olyan kellemes, mint a bőr, amit takar.
Röviden ennyi :) 28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!