Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi magyarorszagon egy atlag eletszinvonal egy elvalt ketgyerekes nőnek?
Figyelt kérdés
Lakas, fizetes, kajak, ruhakoltseg, nyaralas, hitel stb...nem kap gyerektartast, valtott felugyelet van.2022. márc. 18. 07:35
1/11 anonim válasza:
Mindenképpen lényegesen alacsonyabb, mint amíg a férjével házasságban éltek. De a férjnek is csökken váláskor az életszínvonala.
Erről itt a gyk-n nem szokás beszélni, de a válás mindkét fél részére nagy anyagi veszteség is.
2/11 anonim válasza:
Egyedül fizetett albérlet egy koszos lyukban és a nagyszülők anyagi segítségével is hónapról hónapra való élés. Ez a nagy magyar körkép.
3/11 Noren1989 válasza:
Először is: mi a munkája?
Ha nincs gyerektartás (miért ne lenne...), akkor bizony az ő fizetése lesz a mérvadó. Aztán lehet ő szakmunkás Julcsi, meg válóperes ügyvéd Brigi is.
Ezt nekem honnan kéne tudnom vajon? :D
5/11 anonim válasza:
A válás előtt elképzelhetően. :))
6/11 anonim válasza:
Az exem pont ilyen. Egy berelt panelban el a szeretojevel. Epp felelik az eladott, kozos lakasbol raeso reszt.
9/11 anonim válasza:
A lakás árát elosztottátok, vagy te élsz a régi közös ingatlanban, vagy mizu?
10/11 anonim válasza:
A hitelt meg a csokot visszafizettuk. Kicsivel tobb volt az o tulajdonresze, mint az enyem, de en 1 ev utan hitelt vettem fel, es vettem lakast. O azota sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!