Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres a srác?
Figyelt kérdés
Na szóval már 2hónapja beszélek egy sráccal és múlthéten össze is jött egy tali. Jó volt. Azt hittem nem fogjuk megtalálni a közös hangot de megtaláltuk és elég jól el is beszélgettünk. Elvitt kajálni meg ilyenek. Azt mondta hogy szeretne még velem találkozni. A hosszú hétvégén elment bulizni 2szer is azóta egyszer se keresett . Amit kirakok a napomba bezzeg arra mindig reagál. Mikor még nem találkoztunk volt hogy pár napig nem is írt. Kétszer történt ilyen amúgy utána mindig ő keresett(én azért nem kerestem őt mert nem írt vissza nekem így úgy voltam ha akar valamit majd ír) . A leírtak alapján szerintetek ő egy nőcsábász lehet?2022. márc. 16. 22:05
1/6 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy nem érdekled eléggé. Már alapból az red flag, hogy 2 hónap után jött össze a találkozás. Nekem ilyen talonban tartós feelingje van, de lehet nincs igazam persze.
2/6 anonim válasza:
Magadba fektess, ne vele foglalkozz! Egy tartással rendelkező nővel nem lehet szórakozni. Én biztos nem reagálnék rá többet. Mással szórakozzon.
3/6 anonim válasza:
Ha első randi után nem teper és nem akar újra látni akkor nem voltál meggyőző számára. Ha jó volt a randi akkor ott helyben max 1 napon belül már nyomul és akar folytatást, legalábbis én és haverjaim így működünk.
Jön majd másik srác, ne azon kattogjál mit hibáztál mert 1 randi után ennek semmi értelme. Sajnos sokan hónapokat levelezgetnek az első személyes találkozó előtt és azt hiszik az már csak formalitás pedig minden ott dől el pár másodperc alatt.
5/6 anonim válasza:
Ha egy srác akar téged, le sem fogod tudni vakarni magadról. Kár időt pazarolni erre.
6/6 anonim válasza:
Két lehetőséget tudok elképzelni:
1. A személyiséged nem jött be neki annyira, mint remélte.
2. Semmilyen pozitív visszajelzést nem adtál a randin, ezért úgy gondolja, kár tepernie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!