Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem keres a srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres a srác?

Figyelt kérdés
Na szóval már 2hónapja beszélek egy sráccal és múlthéten össze is jött egy tali. Jó volt. Azt hittem nem fogjuk megtalálni a közös hangot de megtaláltuk és elég jól el is beszélgettünk. Elvitt kajálni meg ilyenek. Azt mondta hogy szeretne még velem találkozni. A hosszú hétvégén elment bulizni 2szer is azóta egyszer se keresett . Amit kirakok a napomba bezzeg arra mindig reagál. Mikor még nem találkoztunk volt hogy pár napig nem is írt. Kétszer történt ilyen amúgy utána mindig ő keresett(én azért nem kerestem őt mert nem írt vissza nekem így úgy voltam ha akar valamit majd ír) . A leírtak alapján szerintetek ő egy nőcsábász lehet?
2022. márc. 16. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból mondom, hogy nem érdekled eléggé. Már alapból az red flag, hogy 2 hónap után jött össze a találkozás. Nekem ilyen talonban tartós feelingje van, de lehet nincs igazam persze.
2022. márc. 16. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Magadba fektess, ne vele foglalkozz! Egy tartással rendelkező nővel nem lehet szórakozni. Én biztos nem reagálnék rá többet. Mással szórakozzon.
2022. márc. 16. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha első randi után nem teper és nem akar újra látni akkor nem voltál meggyőző számára. Ha jó volt a randi akkor ott helyben max 1 napon belül már nyomul és akar folytatást, legalábbis én és haverjaim így működünk.

Jön majd másik srác, ne azon kattogjál mit hibáztál mert 1 randi után ennek semmi értelme. Sajnos sokan hónapokat levelezgetnek az első személyes találkozó előtt és azt hiszik az már csak formalitás pedig minden ott dől el pár másodperc alatt.

2022. márc. 16. 22:28
 4/6 anonim ***** válasza:
3-asnak nagyon igaza van!
2022. márc. 16. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha egy srác akar téged, le sem fogod tudni vakarni magadról. Kár időt pazarolni erre.
2022. márc. 16. 23:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Két lehetőséget tudok elképzelni:

1. A személyiséged nem jött be neki annyira, mint remélte.

2. Semmilyen pozitív visszajelzést nem adtál a randin, ezért úgy gondolja, kár tepernie.

2022. márc. 17. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!