Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a srác udvarol, de vizsga időszaka van, akkor zokon vennétek, ha nem keres már 3 napja?
Megnézte amit írtal, (bár csak hülyeség volt), és nem reagált rá.De meg lenne beszélve, hogy, amint vége van, akkor találkoztok. Viszont az még 1,5 hét. Ti örülnétek, neki, ha a lány írna újra, hogy esetleg, hogy vagytok, hogy sikerült?
Üdv, 22L
Nem veszem zokon, az iskola fontosabb.
Másfél hét nem a világ. Nem kell ennyire a seggében lenni a másiknak.
Bocsi, hogy nőként válaszolok, de nincs 5 perced se, hogy egy levelet megírj neki? A nap 24 órájából mind a 24-et megállás nélkül végig tanulod?
Én szigorlat előtt ismertem meg a páromat, államvizsgakor voltunk pár hónaposak, mégis minden sikerült 4-esre, párommal is beszéltem napi szinten és heti egyszer találkoztunk is.
A tanulás nem kifogás. Akkor ne ismerkedj.
Egyébként is, szünetet muszáj tartanod tanulás közben.
Egy kapcsolat csak úgy tarható fenn, ha mind a két fél tesz érte, hogy működjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!