Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfi kiszolgálok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi kiszolgálok miért olyan rendesek velem (férfival), barátságosak, míg a nők bunkók, ridegek?

Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 14:51
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
18%

#50: Ha ebben dolgoztal es ra is latsz, akkor vajon hogy lehetseges, hogy en hallottam ilyen sztorikat, te pedig nem? Veletlenul sem arrol van szo, hogy egyszeruen atsiklottal ezeken a sztorikon, hogy beszolhass a ferfiaknak.

Szegeny volegenyed. :(

2022. márc. 14. 04:05
 52/57 A kérdező kommentje:

Az 50-es a nőket erkölcsileg a férfiaknál felsőbbrendűnek gondolja, holott ha esély nyílik egy helyes pasira, akkor kapálóznak kétségbeesetten, hogy megszerezzék.

És igen én azt tapasztaltam, hogy helyes pincérekkel, bárosokkal, pénztárosokkal szinte mindig flörtöt kezdeményeznek a nők, bájolognak, kacarásznak kipirult arccal.

2022. márc. 14. 09:09
 53/57 anonim ***** válasza:
0%

"És igen én azt tapasztaltam, hogy helyes pincérekkel, bárosokkal, pénztárosokkal szinte mindig flörtöt kezdeményeznek a nők, bájolognak, kacarásznak kipirult arccal."

Látod kérdező, ez itt ilyen. Ha adott egy téma és valamiből kilehet hozni a férfiak szidását, akkor minden más megszűnik az itteni nők többsége szerint.

2022. márc. 14. 09:26
 54/57 anonim ***** válasza:
100%
Azzal elletétben, hogy te csak "hallotál erről sztorikat" én ezt toltam napi 12 órában, sokszor heti 6 napot. De biztos neked van igazad. A vőlegényem meg köszi szépen, jól érzi magát velem. Persze biztos azért kérte meg a kezemet is, mert annyira szenved mellettem. 😂
2022. márc. 15. 20:09
 55/57 A kérdező kommentje:

54

Van amikor azért kérik meg mert azt hiszik nem jut jobb.

2022. márc. 15. 20:23
 56/57 anonim ***** válasza:
100%
Ne a szüleidből indulj ki.
2022. márc. 15. 23:25
 57/57 A kérdező kommentje:

56

A szüleim pont, hogy összeillenek :)

2022. márc. 16. 12:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!