Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi kiszolgálok miért olyan rendesek velem (férfival), barátságosak, míg a nők bunkók, ridegek?
Ja, segget nyalatni jöttél?
Minden nő gonosz cúna, minden féjfi cép ész kedvesz.
Nalam forditva van :)
37F incel
11
Itt inkább az emberségről van szó, ami szerintem hiányzik a nőkből azon elgondolásból, hogy nekik nem muszáj mivel ők a gyengébbik nem ezért nekik mindent el kell nézni szegény nehéz sorsú nőknek, simán bunkózhatnak szegények mert milyen rossz nekik minden.
Nem. Nőként felveszek egy semleges arckifejezést (sokan bunkónak veszik a semleges arckifejezést is, mert a nőnek mosolyognia kell), mert nem akarom, hogy egyes férfiak házasságot vizionáljanak egy mosolyból.
Occam borotvája. Nyakatekert konteókat facebookon ossz meg.
15
De ettől tekintve az arra érdemes előnyös arcélú férfiak kedvéért azért kivételt teszel a saját szabályod alól, jól gondolom?
Nőkre, nagyon idős bácsikra, gyerekekre mosolygok, velük beszélgetek buszon, stb.
Férfi ha hozzám szól, normális vagyok, de a redőny leereszkedik.
18
Mi ez a férfi gyűlölet a mai nőkben? Érthetetlen.
A férfiak pedig milyen szívesen beszélgetnének nőkkel. Nem csoda, hogy annyi férfi panaszkodik, hogy szinte lehetetlen ismerkedni manapság. A nők többsége vélhetőleg Tinder-szerűségeken ismerkedik, tologatja balra meg jobbra a képeket.
Soha nem voltam semmilyen online társkeresőn.
Sztem nem férfigyűlölet, hogy engem nem érdekel, hogy ő csetelgetne csajokkal. Pláne nem pincérekkel, akik dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!