Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, miért van ez így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, miért van ez így?

Figyelt kérdés

Én szintén így vagyok vele. Csak, engem 24+ 3 év után hagytak el! Küzdök, harcolok a feleségemért. De 2 nap mulva lesz a válóperünk. Nagyon magam alatt vagyok, sokszor már az öngyilkosság gondolat6a is felmerül! X társkereső oldalon fent vagyok, de semmi 4 hónapja. A feleségemnek 3 hónapja van barátja!Ezt nem hiszem el!

A feleségemnek 100x csúnyább pasija van.Nem én mondom, akik látták... Tényleg nem lehet pasiként 47 évesen újrakezdeni?! Nem lehetek már soha szerelmes? Voltam már párkereső bulikon, de egyszerűen nem megy... A nosztalgiadiszkót is ki lehet pipálni! Egyszerűen elfelejtettem udvarolni!!! Ja, azt még hozzáteszem , hogy sosem voltam csapodár, SOHA NEM csaltam meg a feleségemet. 3 Gyönyörű lányom van, ma már felnőttek...

Tehát szerintetek van remény? Őszinte válaszokat kérek!

2010. szept. 13. 12:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Sokan meg akarunk halni, de a remény hal meg utoljára. (bár ez részemről a lehető legnagyobb paradoxon.)

Ha vallásos szempontból akarod nézni ezt a dolgot, akkor ott van, hogy Istentől a megteremtésünkkor szabad akaratot is kaptunk, miszerint ha a feleséged nem akar veled lenni, sem jogilag, sem más módon nem erőltetheted rá magad. Ha szereted, elengeded, hagyod, hogy boldog legyen, és nem akarod magad mellé láncolni, pl. úgy, hogy öngyilkossággal fenyegetőzöl. Szerintem.

Bittersweet

2010. szept. 13. 12:47
 12/19 anonim ***** válasza:
Javaslom olvasd el Csernus Imre A férfi című könyvét, illetve Zsedényi Csaba Kulcs a nőkhöz című könyvét.
2010. szept. 13. 12:49
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem vagy elkésve 47 évesen. Sosincs késő. Elhiszem, hogy szereted és Őt akarod, de gondolj csak bele.

Tudnál élni úgy, hogy Te szereted, Ő pedig nem viszonozza??

Az öngyilkosság gondolatát kergesd el nagyon gyorsan, az a leg gyávább húzás.

Éltessen és adjon új erőt, hogy van 3 csodálatos lányod, lesznek majd unokáid is biztosan.

Majd akkor jön egy új Nő az életedbe, amikor nem is várnád, csak légy türelemmel és ne hagyd el magad!

2010. szept. 13. 13:36
 14/19 A kérdező kommentje:
Kösz... Májusban születi az első unokám! De ezt hagy döntsem már el, hogy akarok-e élni! Egyébként ahhoz kell a legnagyobb bátorság, hogy valaki megtegye.
2010. szept. 13. 13:56
 15/19 A kérdező kommentje:
Egyébként nem fenyegetőzöm, nem is tudja a gondolataimat. Egy háztartásba élünk, mos-főz-takarít rám-ránk! Nagyon jól el tudunk beszélgetni, nem veszekedünk, stb. Sőt, azt mondta, hogy még egyszer utoljára le szeretne velem feküdni! Azt még évekkel ezelőtt mondta,hogyha elválunk is valamikor, szeretkezni mindig visszajön hozzám. Állítólag, annyira nem lehetek rossz az ágyban...
2010. szept. 13. 14:09
 16/19 anonim ***** válasza:

goldoljon már bele, mit érezne a 3 lánya, ha most ön meghalna. Nekik milyen rossz lenne, ha ön most itt hagyná őket? Aki egész életében szerette őket, és vigyázott rájuk, és most megölné magát, mert a felesége elhagyta? hülyeség.

Álljon fel, porolja le magát, és indítson új utat az életében :D

2010. szept. 13. 15:19
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi a kioktatást, de a lányaim le sem s-rnak!Sajna nagyon sikerült ellnem nevelni őket. Pedi állítólag a lányok apásak.
2010. szept. 13. 15:23
 18/19 A kérdező kommentje:

Nos, ez a bajom, hogy nem tudok uj életet indítani! Nagyon szeretnék, de egyszerűen NEM megy! Olvastam valahol a neten, hogy aki még szereti a másikat, az nem tudja elengedni, tehát addig lerí rólaez, ergo addig nem is tud másik kapcsolatot létesíteni. Tehát, ez az én problémám!

Küzdök, harcolok érte, mint írtam nem is reménytelen, de sajna annyira magányos vagyok, hogy ezért fordult + a fejemben az öngyilkosság gondolata! Pedig szombatonként eljárok bulizni, táncolok is csajokkal, de NEM megy! Egyszerűen képtelen vagyok valakivel összejönni...

2010. szept. 13. 15:37
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem tudok udvarolni, és nem is akarok senkit hülyíteni ! Ameddig a fejemben csak Ő van, el nem tudnám képzelni, hogy akár megcsókoljak valakit. Lehet hogy hülye vagyok, de ÉN már csak ien idióta vagyok. Ha lenne egy boldog új kapcsolatom, biztos nagyon meghálálná a leányzó.Nem vagyok egy csapodár, rám nem kell félténynek lenni! Nagyon sokszor megcsalhattam volna a nejemet, de nekem a CSALÁD mindig szent volt! Kedves férfitársaim, lehet lehülyézni...
2010. szept. 13. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!