Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tetszettem neki eléggé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszettem neki eléggé?

Figyelt kérdés
A múlt héten rámírt egy srác. Tényleg jól elbeszélgettünk, minden reggel írt jó reggelt meg jó éjszakát üzeneteket. Aztán hétvégén találkoztunk, én úgy láttam tetszek neki sokat mesélt magáról a családjáról, tőlem is sokat kérdezett. Végig sokat mosolygott, tartotta a szemkontaktust, szóval azt éreztem tetszek neki. Viszont utána egyre kevesebbet írt meg már nem írt jó reggelt meg jó éjt üzeneteket. Az én üzeneteimre is csak ilyen 2-3 óra után válaszolt.Viszont továbbra is kedvesen írt. Aztán egyik nap már én nem írtam vissza az üzenetére ( ami egyébként csak egy válasz volt egy kérdésemre). És azóta nem is írt semmit, eltelt 3 nap. Akkor ez ennyi volt engedjem el, ugye? Nem tetszehettem neki eléggé? Mi lehetett a baj, bejöhetett más a képbe?

2022. márc. 11. 23:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
43%

#5-ös vagyok - és igen ! Pont ahogy a 10-es mondja !

👩‍❤️‍💋‍👨 Köszönöm , hogy mellém álltál 10-es !

2022. márc. 12. 12:46
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

Kedves Kérdező!

Én erre az egészre azt tudom mondani, hogy ennek a srácnak te nem jössz be. Valami miatt, nem tudtad őt megfogni. Egy őszinte ember megmondja a másiknak, hogy bocsánat, de nem egymást keressük. Nálad ez úgy tűnik kimaradt? Van azóta fejlemény? Szerintem ne írogass neki és ne faggasd, hogy miért nem ír már neked. Ezzel is csak azt mutatod felé, hogy te oda-vissza vagy érte, míg ő tojik rád magasról. Én mindig megmondtam a randipartnernek, ha éreztem, hogy nem fog működni köztünk a dolog. Így korrekt, nem húzzuk egymás agyát, nem vesztegetjük egymás idejét. Kevés esélyt látok arra, hogy azért nem ír neked, mert nincs ideje. Most hirtelen nincs, de korábban mindig írt? Ez is annyira átlátszó.

Itt páran írják, hogy márpedig fuss neki még egyszer, kérdezz rá, mert könnyebb lesz. Lehet nekik, de az is lehet, hogy csak kíváncsiak és akarják tudni, hogy miért koptattak le téged. Ezek azok a tipikus rosszindulatú emberek. Szeretnek más megalázó helyzetén csámcsogni, meg jókat vihorászni.

Nem lesz jobb, mert egy ilyen embertől ne is remélj őszinte választ. Ha pedig mégis kapnál, akkor? „Ne haragudj Erzsi, de élőben olyan bamba vagy. Semmi életcélod, a kisugárzásod nulla!”

Hogy éreznéd magad egy ilyen választól? Valószínűleg nem lenne kellemes.

Egy kapcsolat úgy működik, hogy mindkét fél ugyanannyi energiát/érdeklődést fektet bele. Mivel itt te vagy a nagyon érdeklődő, szerinted működhet?

2022. márc. 14. 15:20
 13/15 anonim ***** válasza:
12. Egyáltalán nem rosszindulatból írtam. Szomorú, hogy így állsz az emberekhez, vádaskodsz, a rosszat feltételezed. Kicsit nézz magadba is.
2022. márc. 14. 16:01
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

Vigyazz, mert a #12 erre a kerdesre masztizik.

Latszik, hogy lelkileg instabil allapotban van.

2022. márc. 14. 16:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem írt azóta sem. Igen rájöttem valamiért nem tetszettem neki eléggé, de nem kaptam meg a választ hogy miért nem. De már nem is érdekel annyira, nyilván nem tetszehetek mindenkinek, csak fordított helyzetben én általában egyből megmondom a randi után, hogy bocsi de nem. De nem vagyunk egyformák, elfogadtam.
2022. márc. 15. 19:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!