Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyit számít egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit számít egy férfi testalkata?

Figyelt kérdés
Első randin, ha mondjuk sportos szálkás izmosabb teste van, mellé magas (a mai ideál) , vagy ha ducibb nagyobb darab és kissé alacsony, ez mennyire befolyásolja a kavarás végkimenetelét? Mennyit számít nektek egy férfi teste? Őszinte válaszokat várok. Sajnos én a 171 cm magaságommal és 102 kg-mal elég nehéznek érzem az ismerkedést..
2022. márc. 10. 19:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nos párom 185 cm körül van, hozzá 100 kg(170-ről indult). Látszik a bőrén( igen, mint a 80+ mamámé😀), viszont alatta ott az izom. Műtetni szeretné majd a bőrét , bár ez engem nem zavar. Az arca és az őszintesége egyből megfogott . Viszont ez nem az átlag .

(50 kg körül vagyok)

2022. márc. 10. 22:10
 12/19 anonim ***** válasza:
Van esélyed persze ne vegyék el a kedved a vàlaszok. De azért ne a modell kinézetü csajokat célozd be 😊
2022. márc. 11. 06:20
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az az igazsàg hogy nem ilyen egyszerű a dolog. Az én túlsúlyomból fakadóan egyáltalán nem vonzanak a hozzám hasonló lányok, pont a vékonyakat szeretem. Ezért is nehéz nekem, mert nem akarok teltebb lányokkal ismerkedni, azt szeretném hogy a jövőbeli barátnőm az én szöges ellentétem legyen. Tudom ez furcsa de pont magam miatt nem akarom hogy kövér vagy enyhén túlsúlyos legyen a lány. Egyébként én is próbáltam fogyni, de mint írtam fentebb nem ment. Anyumék is teltek, mondták ez a család genetikai szerencsétlensége, de legalább egészségesek. Így van valami tippetek?
2022. márc. 11. 09:02
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Mert nem vagytok egy "kategória", vagy "súlycsoport".

Max ha valami kövér vagy feeder fétises lányt találsz.

2022. márc. 11. 09:14
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Uh szoval az egész család megmagyarázza az akaratgyengeséget, a kényelmet és a zabálást azzal h genetika?

Idáig érzem a céltudatot..ja nem 😂

2022. márc. 11. 09:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Így nincs sok esèlyed kivéve ha nagyon gazdag vagy 😄
2022. márc. 11. 10:17
 17/19 anonim ***** válasza:
24%
Semennyit sem a nőket jobban érdekli már a férfi fizetése
2022. márc. 11. 12:12
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, megis mire szamitottal, amikor elkezdtel mozogni? Kepzeld el, mindenkinek faraszto az edzes, nem csak neked :D

Amikor elkezdtem, akkor en is vert izzadva tudtam 5 szabalyos huzodzkodast megcsinalni, es utana 3 napig izomlazam volt. Aztan eljutottam oda, hogy 3 x 9 darab szabalyos huzodzkodas ment mar. Az azert eleg jo erzes volt. Igaz sokkal nem lettem izmosabb, de erosebb es kitartobb mar annal inkabb.

Azt meg nekem ne magyarazd, hogy ha kevesebb kaloriat viszel be, mint amennyit felhasznalsz, akkor nem fogysz. Mert ez nem igaz, a kemia es a fizika nem igy mukodik! Durva pelda, de nezd meg barmely koncentracios- vagy hadifogolytabor lakoit. Nyilvan neked nem kell ilyen drasztikus modszerekhez folyamodnod, de az nem igaz, hogy "barmennyire keveset eszek, nem fogyok".

Nem kell rogton 3 x 30 kitoressel kezdeni, meg 5 km futassal. Senki sem igy kezdi. Egyszer futottam 4 km-t a semmibol, 3 napig alig birtam raulni a WC-re annyira fajtak a combjaim :D

Picivel kezdd, es ugy haladj elore.

2022. márc. 11. 15:00
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek és valószínűleg nem fog tetszeni: felejtsd el , ne nagyon reménykedj ebben. Takarózni sokkal könyebb azzal, hogy “jajjjj ez genetika “, mint tenni a cél érdekében.

Én írtam már választ, hogy milyen felállás van köztünk a párommal.( a sokat fogyott srác )

Nos tudod mi vonzó benne nagyon ? A kitartása , az elszántsága, az küzdése. Sok kilót szedett fel fiatalon.( családi gondok miatt , az evésbe menekült ) Nyilván van rajta még egy pici fölösleges és sok-sok bőr. De ott van az izma is, amit érzek a bőre alatt és látom is, ha megfeszíti.

Sok megszorítást tart a mai napig , nagyon fontos számára az edzés . Én is próbálok mellette nem nassolni. Te is érzed a különbséget közte és közted, igaz?

2022. márc. 11. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!