Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az első randin a lakására hív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első randin a lakására hív de “nm olyan” szándékkal. Hihető?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedtünk meg, messze lakunk egymástól. A lakására hívott ott alvással együtt, mert késő este nincs busz. Azt mondta természetesen külön ágyban alszunk majd. Hihető a dolog? Bele merjek menni? Amúgy okos, értelmes fiúnak tűnik.

22/N

#elsőrandi #ottalvás
2022. márc. 7. 12:58
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
Azért mennék én mert ő lakik egyedül. És ha ez a tali nem jön össze utána 2 hétig egyikünknek sem lenne jó. De igazatok van, nem kellene ebbe belemenni!
2022. márc. 7. 13:46
 22/55 anonim ***** válasza:
0%
Amúg aki azt írta te jó ég az hallott már olyat hogy egyéjszakás? Érdekes, ott is ugyanez a felállás. Sőt még veszélyesebb, mégis mennyien csinálják...
2022. márc. 7. 13:49
 23/55 anonim ***** válasza:
81%

De ott előtte beszélgetsz vele, nem egyenesen a lakására mész.

Amúgy ja, az is éppen úgy lehet veszélyes.

2022. márc. 7. 13:51
 24/55 anonim ***** válasza:
95%
Egyedül lakik. És? Nem kell első randin lakásra menni, vagyis tök mindegy, ki hol lakik.
2022. márc. 7. 13:52
 25/55 anonim ***** válasza:
21. Bár mondjuk én is mindig a csajt hívtam ide elsőnek, de nem is értem, ha nem akarsz tőle semmit akkor minek vállalod be az estét? Mert nyilván nem haverként mennél oda.
2022. márc. 7. 13:52
 26/55 anonim ***** válasza:
40%
25 mert alig várja hogy jól megqrja csak ezt nem akarja ide kiírni.
2022. márc. 7. 13:54
 27/55 anonim ***** válasza:
100%
Hát talizzatok, de mért muszáj neked estére menni, na meg ott aludni egy teljesen idegen embernél? Ne legyél 👽
2022. márc. 7. 13:54
 28/55 anonim ***** válasza:
12%

Amúgy sose értem, ha együtt vagytok, szeretitek egymást, megvan a vágy, akkor miért nem csináljátok?

Vagy itt tényleg csak a véglet van? Vagy egy éjszakás vagy várjál hónapokig?

Eskü külön kasztot képviselek?

2022. márc. 7. 13:56
 29/55 anonim ***** válasza:
27. A dolgon nem sokat változtat, hogy fény van vagy sötét, sőt, este lehet elmegy az idő 1 kis alvással is, fénybe több az esély.
2022. márc. 7. 13:57
 30/55 anonim ***** válasza:
100%
#29 Nem gondoltam, hogy ennyire szájba kell rágni, hogy ne a lakására menjen..
2022. márc. 7. 13:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!