Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire ciki egy héten 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki egy héten 2 férfival is találkozni? Tinderen ismertem meg őket. Terszik mindkettő, de nem cikis? Story

Figyelt kérdés

Mindkét férfi tetszik, és pont egymás utáni napokra hívtak el randizni.

Nem is tudom mit kezdjek ezzel. Ha az egyikkel később komolyabbra fordulna a dolog, lehet kellemetlenül érezném magam hogy az elején "több vasat tartok a tűzben". Vagy ez nem gáz? Vagy később nem lehet belőle gáz?

23N

2022. márc. 6. 18:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
* nem veszi komolyan
2022. márc. 7. 10:10
 22/29 anonim ***** válasza:

* Ez első randi, és ráadásul társkeresős randi. Ott meg ezzel tisztában kellene lennie mindkét félnek, hogy első körben nem csak ő van első randi partnerként is.

Természetesen van, hogy ez nincs így, és csak egy partner van randira, de mint írtam azért ezt több minden befolyásolja.

2022. márc. 7. 10:12
 23/29 A kérdező kommentje:
Oké, mindenképp elmegyek a másik randira, mert ez az első nem azt nyújtotta mint amire számítottam
2022. márc. 8. 07:25
 24/29 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, mi volt, jó?
2022. márc. 9. 22:15
 25/29 A kérdező kommentje:

Vagy én vagyok selejtes, vagy akiket kifogok. Nem hiába vannak fent tinderen 30+os emberek, valami oka csak van hogy szinglik.

Azt nem tettem hozzá hogy 25 éves vagyok.

2022. márc. 9. 22:38
 26/29 A kérdező kommentje:
Szóval egyértelműen kuka ez is
2022. márc. 9. 22:38
 27/29 anonim ***** válasza:
Megértem, hogy most rosszul érzed magad, de nem vagy selejtes se te, se a randipartnereid. Egyszerűen nem illettetek össze, előfordul.
2022. márc. 9. 22:41
 28/29 anonim ***** válasza:
Máshol is keresgélj, ne csak a Tinderen.
2022. márc. 10. 13:52
 29/29 anonim ***** válasza:
Találkozás előtt jó egy kicsit levelezni, telefonálni, videóbeszélgetni, hogy lásd, hogy egyáltalán akarsz-e találkozni az illetővel.
2022. márc. 10. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!