Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire ciki egy héten 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki egy héten 2 férfival is találkozni? Tinderen ismertem meg őket. Terszik mindkettő, de nem cikis? Story

Figyelt kérdés

Mindkét férfi tetszik, és pont egymás utáni napokra hívtak el randizni.

Nem is tudom mit kezdjek ezzel. Ha az egyikkel később komolyabbra fordulna a dolog, lehet kellemetlenül érezném magam hogy az elején "több vasat tartok a tűzben". Vagy ez nem gáz? Vagy később nem lehet belőle gáz?

23N

2022. márc. 6. 18:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
76%
Nem ciki. Csak ismerkedtek.
2022. márc. 6. 19:39
 12/29 anonim ***** válasza:
70%
Jól teszed. Pasik is ezt csinálják.
2022. márc. 6. 19:59
 13/29 A kérdező kommentje:
Csak tényleg nem akarnám ilyen simliskedve kezdeni. Kicsit rosszul érzem magam miatta, de mindkettővel találkoznék
2022. márc. 6. 20:11
 14/29 anonim ***** válasza:
48%

nálam lapát lenne egyből, ha megtudnám.

Gerinctelenség.

És nem, én nem csinálom pasasként, mert aljas dolog a másikkal szemben.

2022. márc. 6. 20:36
 15/29 A kérdező kommentje:
Arra jutottam, hogy találkozom az elsővel és ha úgy érzem passzolunk és lenne folytatása, akkor lemondom a másik fiúval a találkozást. Az is szemétség, de nem tudok jobbat
2022. márc. 6. 20:49
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy egymás utáni napokra szervezted le velük.

Lehetett volna egy hét különbség, és ha szimpi az első, akkor el sem mész a másikkal a randira.

Persze így is megteheted, csak így még lehet olyan is, hogy lemondod a második sráccal, közben az első nem jelentkezik randi után (ilyen is lehet).

Na mindegy, sok sikert.

2022. márc. 6. 21:20
 17/29 anonim ***** válasza:
75%

Jól teszed. Pasik is ezt csinálják.

én nem csinálom ezt,velem 1 nő se találkozik,nem hogy napi 2

2022. márc. 6. 21:23
 18/29 anonim ***** válasza:
69%
12. Nyilván mind ezt teszi, aztán a másik kérdés alatt meg hirtelen tuti szűz az összes, ez ilyen logikai képtelenség itt gyk-n, itt már a 2 véglet se létezik lassan.
2022. márc. 6. 21:45
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Tudom hülye példa lesz, de szerinted mennyire ciki egy állásinterjún több jelentkezőből kiválasztani azt az egyet. Nyilván aki Tinderre jelentkezik, annak van több jelentkezője is, és nem elképzelhetetlen, hogy több is szimpi neki. Szerintem jó ha ezt tisztázod randi előtt mindkettővel, vagy legalább a randin. Valószínűleg ha neked tetszik mind a kettő, akkor nekik is van több lehetséges partner akikkel majd randizni fognak.

Az első randit mindig úgy kell felfogni, hogy legfeljebb meghívtak egy süteményre, teára, hogy megismerd a másikat. Az más kérdés, ha személyesen ismerkedsz valakivel és már jó ideje ismeritek egymást és meghív randira, és nincs más.

A társkereső alkalmazásoknál ott gyakran fordul elő, hogy egyik randi után jön a másik, de legyél velük őszinte. Legfeljebb az egyik azt mondja hogy neki ez így nem oké, vagy mind a kettő. :D

2022. márc. 7. 10:03
 20/29 anonim ***** válasza:

14-es az gerinctelenség ha már x-edik randi után csinálná ezt. Mi gerinctelenség egy ismeretlen ember részéről, hogy meri megtalálni azt a partnert akivel boldog lesz? Az gerinctelenség, ha kihasználja a másikat már meglévő kapcsolatban és vesztegeti az idejét. Vagy az gerinctelenség, ha nem veszi komoly a másik komoly társkeresését, és húzza az idejét. Első randiról beszélünk. Társkeresőn jó tisztában lenni bizonyos dolgokkal. Egy profil ha nagyon vonzó tartalmú, és minden klaffol és a képek is azok, azok mindig kapósabbak, magyarán az ilyen embereknek nyilván több partnerrel lesz randi dolguk, mint az aki azt írja, hogy ha meg akarsz ismerni akkor kérdezz. :D És semmi sincs, se egy kép, se semmi.

Ez nem az első randi, társkeresős randi, ott meg ezzel tisztában kéne lenni.

2022. márc. 7. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!