Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok szeretik a fura...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szeretik a fura pasikat? Hogyan ismerkedjen egy fura pasi?

Figyelt kérdés
2022. márc. 5. 17:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Esetleg konkrétabban nem tudnád leírni? Példákkal, képekkel.
2022. márc. 5. 18:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Kèrdező, semmilyen konkrét példát nem írtál. Leszel szíves rendesen kifejezni magad? Máshogy nem tudunk érdemben válaszolni.
2022. márc. 5. 19:32
 13/16 anonim ***** válasza:
what is fura?
2022. márc. 5. 22:45
 14/16 anonim ***** válasza:
engem csak egy valaki imád a világon: én magam. Elviselhetetlen vagyok szerintem, mert sokszor másodpercek alatt simán 180 fokos fordulatot vesz a személyiségem. Eddig max olyan lányok voltak velem akiknek a legszebb dolgot adtam amit lehet: stockholm szindrómát. De az utóbbi időben már meg sem játszom magam mert nincs értelme :DD Amúgy alapjáraton vicces tipus vagyok, szóval jófej, csak ez a sok más nyavaja, de viszont... valahol távol (úgy 1000 km-re) létezik egy lány, aki meg pont ez miatt kedvel engem, és olyanokat elnéz nekem, vagyis nem elnéz, hanem egyszerűen nem negatívumként éli meg mint mindenki más, hogy néha én is csodálkozok. És simán olyasmiről beszélgetünk, hogy ebből még lehet is valami (a közeli jövőbeli ország ahova költöznénk véletlen pont egyezik), szóval igen, van remény. Ha egy ilyen gyökér is talál egy tökéletes társat mit én (mert a csaj is nagyon 5*-os nekem minden téren), akkor akárki fog találni magának társat. [még ha nem is az örökkévalóságig :D ]
2022. márc. 5. 23:05
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Akkor szeretik, ha informatikus és sok pénzt keres. Akkor el van nézve a furasága.
2022. márc. 6. 04:07
 16/16 anonim ***** válasza:

"Külsőre érdekes, szokatlan, személyiségre, szokásra dettó."

Ismerkedjen érdekesen és szokatlanul, az illik hozzá.

2022. márc. 6. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!