Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak célozgat az újabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak célozgat az újabb randira, ahelyett, hogy elhívna?

Figyelt kérdés

Még a legelső találkozón szóba került, hogy szoktam rajzolni, és tegnap írtam neki, hogy kikerestem őket. Azt válaszolta, hogy majd megmutatom őket, amikor legközelebb találkozunk? Már ez is kicsit furcsa volt, hát mondom, persze. Aztán írta, hogy inkább velem szeretné látni őket, mint egy képen. :)... Ez most mi? :D

Jobb híján én meg azt válaszoltam, hogy igen, képen nem látszanak olyan jól. Ma még nem kelt fel, nem tudom, mit fog írni.

Szerintetek? Olyan, mintha azt várná, hogy én hívjam el, nem? De vajon miért?? Én még ilyennel nem találkoztam. Vagy elhívtak, vagy ha pedig nem érdekeltem őket, akkor nem célozgattak semmire sem.

Nem tűnik nagyon félénk srácnak, bár nyilván zavarban van kicsit, mikor találkozunk. Nem is az a minden nő csorog rá típus, kétlem, hogy a lányok hívnák el folyton, de persze nyilván nekem nagyon tetszik.

2022. márc. 4. 09:06
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Jó sokáig alszik.
2022. márc. 4. 09:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak kíváncsi hogy benne lennél egy második taliban. Mert ha arra hogy inkább élőben nézné meg, te azt írod hogy inkább elküldöd az elég egyértelmű hogy nem akarsz vele annyira talizni. Szerintem csak kicsit bizonytalan és visszaigazolast vár.
2022. márc. 4. 14:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van #2-nek, kéne adnod egy kis bátorítást, hogy te is akarod a 2. találkozót.
2022. márc. 4. 20:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Elhivott végül. :))
2022. márc. 5. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!